To je to što me zanima!

Prava je bomba! Laura ne voli plastične operacije i sluša rock

KAO ANGELINA JOLIE Laura Pende je darkerica, koju ne zanimaju silikoni, ni bogati dečki kao niti izgladnjivanje dijetama. Uzor joj je Jolie, a opušta se meditacijom i čitanjem
Vidi originalni članak

Nestvaran je osjećaj biti vlasnica titule najseksi Hrvatice. Obitelj se ponosi i oduvijek im je bila želja da se moje lice pojavi u javnosti, kaže Laura Pende (20) s Raba.

Umjetnički fotograf Boris Štajduhar, Rabljanku je ‘skinuo’ do kraja i golu slikao na plaži njezina rodnog grada.

- Nije mi se neugodno skidati jer su fotke umjetničke, a u umjetnosti je sve dozvoljeno - kaže model. Rabljanka je za izbor najseksi Hrvatice u Štajduharovoj produkciji doznala na internetskoj stranici 24sata. Svojim najvećim adutima smatra stražnjicu, usne i oči, ali prije svega darkerski stil odijevanja. Laura na plastične operacije ne bi nikad pristala jer kaže da je to ovisnost, a djevojke, smatra, ne znaju stati na vrijeme.

Trenutačno radim sezonski ljetni posao i pripremam se za Akademiju dramskih umjetnosti u Zagrebu, kaže atraktivna crnka. Gluma je privlači jer joj služi kao terapija kroz koju može izbaciti emocije i uživjeti se u razne ličnosti.

Ljeto provodi kupajući se i sunčajući, a obožava duge šetnje, čitanje knjiga i meditaciju.

- Trenutačno nemam dečka i nisam zaljubljena, ali mi tako odgovara - kaže Laura. Dodaje kako je muškarci mogu privući stavom i karizmoml, a ne novcem.

- Zeznuta strana ove pobjede je da se još više muškaraca i njihovih poruka nakrcalo u moj inbox - smije se lijepa Rabljanka. Za životne uzore bira glazbene i filmske umjetnike, a posebno voli glumicu Angelinu Jolie.

- Ne pazim na liniju i svežder sam. Jedem raznovrsno i puno, iako to nitko ne bi rekao za mene - rekla je Pende. Rabljanka kaže kako od štikli više preferira marte, a od hodanja po pisti više je privlači modeling. Djevojkama savjetuje da se prijave na ovakve izbore jer su dobro životno iskustvo i odlična zabava.

Laura ne voli plastične operacije

Laura nikad ne bi pristala na estetske korekcije. Rabljanka trenutačno radi kao sezonska radnica, a sanja o tome da postane glumica i upiše Akademiju dramske umjetnosti.

Sve o ovom izboru možete pročitati na 24sata.hr i Facebook stranici ‘24sata bira najseksi Hrvaticu by Štajdi’.

Idi na 24sata

Komentari 142

  • retita🦋 22.08.2016.

    A u slobodno vrijeme se gola naslikava po plažama!

  • 22.08.2016.

    Vec je ona puno kilometara odradila da dode do tu a koliko ce ih jos proci da ne kazem, sve takve cure su nazalost spremne na sve samo da postanu poznate

  • Pivski trbuh_1988 22.08.2016.

    nula bodova,,,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare