To je to što me zanima!

Pravi show: Ronaldova bivša polugola se izvijala na pijesku

Inače, 2016. mediji su pisali o njihovoj ljubavnoj vezi, a pravi razlog prekida nikada nije otkriven. Neki su pisali kako je Španjolki dosadio nogometaš, ali postoji i druga strana medalje
Vidi originalni članak

Manekenku Desire Cordero (28) šira javnost upoznala je 2016. kada je poput bombe odjeknula vijest da ljubi jednog od najslavnijih nogometaša svih vremena - Cristiana Ronalda (36). 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Djevojku na društvenim mrežama prati više od 200 tisuća ljudi, a jedno je sigurno - Desire zna kako privući pozornost. Lijepa Španjolka sada je pripremila pravi spektakl na plaži u meksičkom Cancunu dok se s prijateljicom u oskudnom kupaćem kostimu izvijala po pijesku. 

Nakon što su mediji objavili njezine fotografije, brojni ljubitelji lika i djela Cristiana Ronalda komentirali su kako je Desire prava bomba, a neki su otišli korak dalje pa je usporedili s Georginom Rodríguez. 

- Uhhh što je Ronaldo propustio. Ova je čak bolja i od Georgine. Prava bomba - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

BIJESNA JURILICA Ronaldo se počastio: Nova pila od 8 mil. € za rođendan? Može!

Inače, 2016. mediji su pisali o njihovoj ljubavnoj vezi, a pravi razlog prekida nikada nije otkriven. Neki su pisali kako je Španjolki dosadio nogometaš, ali postoji i druga strana medalje. 

Navodno je Ronaldo inicirao prekid jer mu nije odgovaralo javno eksponiranje. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Anthrax 04.03.2021.

    a šta će jadna satrao je život

  • TommyVercetti 04.03.2021.

    Nije loša, al Georgina je ipak top.

  • nap 04.03.2021.

    zgodna je nek uziva na plaži

Komentiraj...
Vidi sve komentare