To je to što me zanima!

Pred baku ne može gola: Soraja pozirala zakopčana 'do grla'...

Starleta je svoje fanove obavijestila i kako u slobodno vrijeme voli čitati knjige iako njezina biografija o kojoj je pričala prošle godine nikada nije ugledala svjetlo dana
Vidi originalni članak

Crnogorska starleta Soraja Vučelić (34) stotine tisuća pratitelja svakodnevno 'časti' fotografijama na kojima pozira polugola. Brojni pratitelji satima raspravljaju o veličini njezinih grudi i broju estetskih zahvata na tijelu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, kada je riječ o obiteljskom okupljanju, starleta pazi da u prvom planu ne budu grudi ili zadnjica, a svojim pratiteljima šalje 'sliku' prave obiteljske idile. 

Na posljednjoj fotografiji pozirala je s bakom i rođacima, a za tu prigodu odjenula je suknjicu i majicu koju je zakopčala do posljednjeg dugmeta. 

Starleta je svoje fanove obavijestila i kako u slobodno vrijeme voli čitati knjige iako njezina biografija o kojoj je pričala prošle godine nikada nije ugledala svjetlo dana. 

- Toliko toga se i pisalo i pričalo o meni da mislim da je grijeh da ne objavim knjigu. Nekada nisam bila u situaciji da odgovorim na neke prozivke ili razne tračeve, tako da će sada istina o svemu biti objelodanjena - pričala je Soraja prošle godine za Alo. 

Dodala je i kako je u startu nastao 'problem' kada je počela s pripremom knjige jer je shvatila da ima dovoljno materijala za dva romana, a ako bi sve natrpala u jedan, ostala bi nedorečena.

- Meni je stvarno žao što neki neće moći mirno spavati dok knjiga ne ugleda svijetlo dana, da vide da li su i kako opisani u njoj. Biti će onih kojima neće biti dobro kad krenem s promocijom romana. Svakom po zasluzi! Postoje likovi koji su se ogriješili o mene, pa će neke stvari biti razjašnjene, a biti će i onih, koji će se, eto, čisto provući, da čitatelji nagađaju ili eventualno naslute o kojoj se osobi radi. Za one koji su preko moje grbače htjeli marketing imam posebna poglavlja - poručila je.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 25

  • MINI-sun 30.09.2019.

    Super...nekako mi se cini...da je cicka veca od glave?! Sto uradi od sebe draga zeno,pitanje jer te baba na prvu i prepoznala ...iako si se "obukla" sta bi tek bilo da nisi...😂

  • 29.09.2019.

    Jeli ona stvarno ima ovako malu glavu kao na slikama ili? Izgleda nerealno

  • medobrundo007 29.09.2019.

    Ova soraja izgleda koda ju finiser za asfalt pregazio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare