To je to što me zanima!

Pred oltar jure pravnica, vlasnik dva lokala i kemijska inženjerka

Natjecatelji se nadaju da će im eksperti pomoći u pronalasku žene s kojom će provesti ostatak života te zasnovati obitelj. Spremni su za brak i zrelu emocionalnu vezu
Vidi originalni članak

U drugoj sezoni showa 'Brak na prvu' predstavit će se 14 kandidata pa ćemo svjedočiti 7 vjenčanja. Zasad je poznato samo da ćemo u emisiji upoznati Andreu GolubićErnu Hrnjić i Bernarda Bratovića.

POGLEDAJTE VIDEO: Vjenčali se Adam i Goga

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Andrea dolazi iz Zagreba i ima 39 godina, vrlo je fokusirana i ambiciozna te priznaje da zbog posla nije imala vremena za ljubav, a sad je to odlučila promijeniti. Završila je pravni fakultet, no ubrzo je shvatila da je previše kreativna za taj posao. Prije tri godine preselila se u Prag, gdje je radila kao ravnateljica muzeja, a započela je i novi projekt koji bi povezao Hrvatsku i Češku. Iza sebe ima vezu koja je trajala dvanaest godina, no puknula je jer su ona i partner išli različitim smjerovima.

Iako joj je trebalo neko vrijeme da se izliječi od slomljenog srca, kaže da prošlost mora ostati u prošlosti i da sada želi živjeti u sadašnjosti. Voljela bi zasnovati obitelj i imati djecu te upoznati ostvarenog i uspješnog partnera jer ima osjećaj kako se muškarci boje njezina uspjeha i ambicije.

Kad razmišlja o idealnom partneru, ističe da mora poštovati žene, biti dobro obrazovan, odgojen i imati smisla za humor. Treba biti spreman raditi na sebi i biti netko tko će je voditi kroz život, baš kao i ona njega. Ako joj se partner ne bude svidio na prvi pogled, spremna mu je dati priliku. 'Brak na prvu' doživljava kao izazov i kroz show želi bolje upoznati sebe. Ne voli predugo živjeti u zoni komfora i zato misli da je ovaj show pravi potez za nju.

Erna je iz Teslića u Bosni i Hercegovini, ima 25 godina, a po zanimanju je diplomirani kemijski inženjer te vjeruje kako je stiglo vrijeme za poduzimanje ozbiljnih koraka u životu.

Samostalna je, komunikativna, vedra i energična djevojka koja je dosad imala dvije duge veze, a sad je spremna za brak. Kaže da je stiglo njezino vrijeme za udaju jer smatra da je spremna za zrelu emocionalnu vezu i nada se kako će joj iskustvo u sociološki eksperimentu 'Brak na prvu' upravo to donijeti. Misli da je već proživjela i iskusila sve što je dosad trebala te da je dovoljno ozbiljna za život udvoje. Priznaje kako je čak naučila i kuhati te da ima velike planove koje bi voljela ostvariti udvoje.

U show 'Brak na prvu' prijavila se kako bi uzela stvari u svoje ruke, kako bi se borila za ljubav i dala sebi priliku da se zaljubi. Privlače je mišićavi i tamnoputi muškarci koji su ostvareni i znaju što žele. Ne voli dramu i svađe te želi smirenog i ozbiljnog partnera s kojim bi jednog dana mogla osnovati obitelj. 

KRAJ LJUBAVI Luka o prekidu s Ingrid: 'Zemlja ne staje. I dalje se okreće...'

Bernard je 48-godišnji poduzetnik iz Poreča koji je dosad uživao u životu kao slobodan muškarac, a sad želi pronaći svoju srodnu dušu. Optimističan je, zabavan i druželjubiv, a često ga opisuju i kao hedonista koji jednostavno uživa u svakom trenutku i uzima ono što mu život pruža. No dosad nije bio u dugim ljubavnim vezama pa se nada da će se to tijekom 'Braka na prvu' promijeniti. Vlasnik je dva lokala u Poreču pa je zbog svog posla često odsutan, a želi partnericu koja razumije njegov stil života. Za sebe kaže da je romantičar koji čvrsto stoji na zemlji te jednako traži i od svoje buduće supruge - da bude realna i da zajedno s njim uživa u romantičnim večerama i drugim trenucima, što će joj rado ostvariti.

Vjeruje da mu eksperti mogu otvoriti oči i pomoći u pronalasku žene s kojom će provesti ostatak života te zasnovati obitelj, ako oboje to žele. Na sudjelovanje u ovom velikom sociološkom eksperimentu odlučio se zato što želi doživjeti novu avanturu, želi promjenu u životu i dati priliku pravoj ljubavi.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ciroza_jetre 28.09.2021.

    jezuš kristuš, pak bu bilo materijala za vještake iz bolnice Vrapče,ali ipak bum prikovan uz male tv ekrane jer ovo se nikako ne smije propustiti pa drugi dan pisati svoje dozivljaje.

  • Cirenac 28.09.2021.

    Ni oltar više nije svetinja kakva je nekada bila.

  • 28.09.2021.

    Andrea , javi se . Taj sam .

Komentiraj...
Vidi sve komentare