To je to što me zanima!

Pred oltar prije Božića: Trudna Jessica se udaje na Havajima?

Trudna Jessica Simpson i Eric Johnson organizirali su odlazak na Havaje 21. prosinca u društvu prijatelja i obitelji gdje navodno planiraju izreći sudbonosno 'da'
Vidi originalni članak

Pjevačica se planirala udati za zaručnika Erica Johnsona prije Nove godine. No nakon što je njezina prijateljica Cacee Cobb odredila datum vjenčanja u prosincu, a otac obitelji priznao da je homoseksualac, odgodila je planove. Ipak prema najnovijim glasinama trudna Jessica Simpson (32) ipak će uskoro stati pred oltar s igračem američkog nogometa Ericom Johnsonom (33) s kojim ima osmomjesečnu kćerkicu Maxwell Drew.

Prema pisanju portala RadarOnline, Jessica i Eric organizirali su odlazak na Havaje 21. prosinca u društvu prijatelja i obitelji gdje planiraju izreći sudbonosno 'da'.

- Jessica i Eric za blagdane idu na Havaje, pozvali su puno bliskih prijatelja i obitelj. Planirali su se vjenčati prije kraja godine, no Jessica je zapostavila planove jer je pomagala najboljoj prijateljici Cacee oko njezina vjenčanja - otkrio je izvor.

Dodao je da se Jessica želi udati prije rođenja drugog djeteta i da priželjkuje opuštenu intimnu ceremoniju.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • WOMANIZER 15.12.2012.

    kaj, žele se vjenčati na smak svijeta? lol

  • ivancica10 15.12.2012.

    Obozavam njenu liniju cipela!

  • tinachhh 15.12.2012.

    a dokad mora smršaviti ako namjerava zaraditi 24 milijuna ili tak nekaj?

Komentiraj...
Vidi sve komentare