To je to što me zanima!

Pred razvodom braka: Ashton i Mila potražili pomoć stručnjaka

Par koji ima kći i sina u braku je od 2014. godine, a hodaju od 2012. Sve se to izdogađalo dugo nakon prestanka emitiranja serije 'Lude sedamdesete' gdje su zajedno glumili
Vidi originalni članak

Velika ljubav kolega iz serije 'Lude sedamdesete' Mile Kunis (35) i Ashtona Kutchera (41) je, pišu američki mediji, u takvoj krizi da su odlučili potražiti pomoć specijalista.

Navodno se svađaju više no ikad, a njihove bračne razmirice imaju veze s odgojem djece, životom u Hollywoodu, vjerom (Kunis je s vremenom počela prakticirati judaizam, a Kutcher je je pak izučavao Kabalu ali je odgajan kao katolik) te, navodno, ljubomorom.

- Više ne smatraju da je ispod časti potražiti pomoć stručnjaka jer im upravo to pomaže da ostanu zajedno - izjavio je izvor blizak paru. 

Par koji ima kći i sina u braku je od 2014. godine, a hodaju od 2012. Sve se to izdogađalo dugo nakon prestanka emitiranja serije 'Lude sedamdesete' gdje su zajedno glumili, te nakon što je Kutcher razvrgao šestogodišnji brak sa 15 godina starijom Demi Moore (56).

Mila Kunis, pravim imenom Milena Markovna Kunis, koja je od 2002. do 2011. hodala s glumcem Macaulayjem Culkinom (38), nekadašnjom hollywoodskom dječjom zvijezdom filmova poput 'Sam u kući'. On je, međutim, imao teške borbe s ovisnošću u kojima mu je pomagala i Mila.

PRINC HARRY PONOVNO ŠOKIRAO JAVNOST: Jedan njegov zahtjev iznenadio je mnoge

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 10.06.2019.

    a bili su tako savršen par

  • Papatest 10.06.2019.

    Ne sekiraj se stari,takvu nađeš na svakom čošku

  • morana1 10.06.2019.

    Jedan od rijetko simpatičnih glumačkih parova - voljela bih da ostanu zajedno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare