Obavijesti

Show

Komentari 32

Pred razvodom braka: Ashton i Mila potražili pomoć stručnjaka

Pred razvodom braka: Ashton i Mila potražili pomoć stručnjaka
3

Par koji ima kći i sina u braku je od 2014. godine, a hodaju od 2012. Sve se to izdogađalo dugo nakon prestanka emitiranja serije 'Lude sedamdesete' gdje su zajedno glumili

VIDEO

Velika ljubav kolega iz serije 'Lude sedamdesete' Mile Kunis (35) i Ashtona Kutchera (41) je, pišu američki mediji, u takvoj krizi da su odlučili potražiti pomoć specijalista.

Navodno se svađaju više no ikad, a njihove bračne razmirice imaju veze s odgojem djece, životom u Hollywoodu, vjerom (Kunis je s vremenom počela prakticirati judaizam, a Kutcher je je pak izučavao Kabalu ali je odgajan kao katolik) te, navodno, ljubomorom.

CA: 6th Annual Breakthrough Prize Ceremony

- Više ne smatraju da je ispod časti potražiti pomoć stručnjaka jer im upravo to pomaže da ostanu zajedno - izjavio je izvor blizak paru. 

Par koji ima kći i sina u braku je od 2014. godine, a hodaju od 2012. Sve se to izdogađalo dugo nakon prestanka emitiranja serije 'Lude sedamdesete' gdje su zajedno glumili, te nakon što je Kutcher razvrgao šestogodišnji brak sa 15 godina starijom Demi Moore (56).

Mila Kunis, pravim imenom Milena Markovna Kunis, koja je od 2002. do 2011. hodala s glumcem Macaulayjem Culkinom (38), nekadašnjom hollywoodskom dječjom zvijezdom filmova poput 'Sam u kući'. On je, međutim, imao teške borbe s ovisnošću u kojima mu je pomagala i Mila.

PRINC HARRY PONOVNO ŠOKIRAO JAVNOST: Jedan njegov zahtjev iznenadio je mnoge

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin