To je to što me zanima!

Predivna Nataša Janjić u novoj kampanji modne kuće Nebo

Aktualna kolekcija jedne od najdugovječnijih hrvatskih modnih kuća, Nebo, koja je oduševila kritiku i publiku na nedavno održanom Schwarzkopf Cro-A-Porteru...
Vidi originalni članak

Nataša Janjić Lokas (32) kao zaštitno lice svojom prirodnom ljepotom, osobnošću i elegancijom na najbolji mogući način utjelovljuje Nebo ženu koja je eterična, krhka i ženstvena, a istovremeno snažna, iskonska.

Aktualna kolekcija jedne od najdugovječnijih hrvatskih modnih kuća, Nebo, koja je oduševila kritiku i publiku na nedavno održanom Schwarzkopf Cro-A-Porteru, dobila je i svoju image kampanju s jednom od najljepših domaćih glumica. 

Uvijek profinjena, a opet dostupna svim zaljubljenicama u njezin dizajnerski potpis, modna kuća Nebo inspiraciju nalazi u vječnoj i bezvremenskoj eleganciji. Sloboda, senzualnost, minimalizam te pročišćene linije koje na nenametljiv način ističu ljepotu ženskog tijela. Kolekcijom dominiraju svilene tkanine u svježim puderastim nijansama dok je silueta nježna, graciozna, profinjena i ležerna. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mutna77 08.06.2014.

    Odbojna mi je ,sto puta ljepša je i simpatičnija je Lokasova 1 žena.Ova je čista NULA.

  • japanokinez 07.06.2014.

    Ako je tebi predivna, neka ti je predivna i zadrži to za sebe. Meni je odvratna i zato to predivna nije uopće bilo potrebno. Drugi puta napiši Nataša Janjić i gotovo.

  • ansevar 07.06.2014.

    Zgodnija mi je majka Lokasove djece, ova je pirgava ko purje jaje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare