To je to što me zanima!

Predomislila se: McGregor i ljubavnica ponovo su zajedno

Glumac je na dodjeli Zlatnih globusa začudio javnost i kolege govorom kada je osvojio nagradu za najboljeg glumca ulogom u američkoj seriji 'Fargo'
Vidi originalni članak

Glumac Ewan McGregor (46) ostavio je svoju suprugu, produkt dizajnericu Evu Mavrakis (51) nakon 22 godine braka zbog kolegice Mary Elizabeth Winstead (33) u koju se zaljubio na setu serije 'Fargo'. 

NAPISALA PJESMU McGregorova kćer opjevala je razvod roditelja: Uništavaš me

No Winstead je nakon nekoliko mjeseci s McGregorom shvatila da joj ta veza škodi reputaciji. Kako je rekla, nije željela nositi nimalo laskavu titulu 'razaračice brakova' pa ga je odlučila ostaviti. Ipak, čini se da se sada predomislila.

Naime, McGregor je sada 'uhvaćen' kada ju ju posjetio na setu njezinog novog filma 'Gemini Man', a navodno su viđeni i kako se drže za ruke.

Inače, raspad braka McGregora i Mavrakis je inspirirao i njihovu kćer Esther (16) za pjesmu koju je objavila na društvenoj mreži. 

MARY ELIZABETH WINSTEAD McGregoru razorila brak, pa ga ostavila: 'Ipak joj šteti ugledu'

Glumac je pak na na dodjeli Zlatnih globusa začudio javnost i svoje kolege svojim govorom kada je osvojio nagradu za najboljeg glumca ulogom u američkoj seriji 'Fargo'. Naime, zahvalio se prvo bivšoj supruzi i djeci, a zatim novoj djevojci Winstead. Mavrakis je rekla da ju je McGregor time ponizio. 

- Gledala sam svečanost, a njegov govor mi se nije ni najmanje svidio jer me ponizio. Mislim da svi možete zaključiti zašto, tako da ne moram ni objašnjavati - rekla je ogorčena Eve 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 05.04.2018.

    sutra ce opet reci rastajemo se lol

  • medeki 05.04.2018.

    Kakav frik moraš biti kad svoju divnu obitelj zamjeniš nekom novom ženskom. Četvero krasne djece, a i supruga izgleda nije bila problem !

  • Gustaf oly 05.04.2018.

    22 godine braka ..ova žena je njega odgojila a sad kada je mladja i ljepša došla -ADIO

Komentiraj...
Vidi sve komentare