Obavijesti

Show

Komentari 0

McGregorova kćer opjevala je razvod roditelja: Uništavaš me

McGregorova kćer opjevala je razvod roditelja: Uništavaš me
5

Esther je u dirljivoj pjesmi progovorila o boli koju osjeća zbog raspada braka njezinih roditelja. Kaže kako je plakala kada je vidjela slike na kojima se glumac ljubi sa svojom kolegicom i novom djevojkom

VIDEO

Pročitala sam neka glupa sra*a koja sam pronašla online. Rasplakalo me kada sam vidjela one slike, riječi su pjesme 'Made you a man' koju je napisala kći glumca Ewana McGregora (46). Esther (16) inspirirao je razvod njezinih roditelja s kojim se ne može pomiriti.

Pukao brak nakon 22 godine: McGregor ljubi kolegicu sa seta
Pukao brak nakon 22 godine: McGregor ljubi kolegicu sa seta

Brak njezinih roditelja se raspao nakon 22 godine nakon što je glumac prevario suprugu dizajnericu Eve Mavrakis (51) s kolegicom Mary Elizabeth Winstead (33).

 

Made you a man- by me 🎸:)

A post shared by Snap: esther2219 (@esther.mcgregor) on


Esther je dirljivu pjesmu otpjevala u videu koji je objavila na Instagramu i pohvalila se da je sama napisala tekst te glazbu koju je odsvirala na gitari. McGregorova kći u stihovima govori kako se budi usamljena i treba joj vremena da se sa svime suoči.

- Sretan mi rođendan, jesam li u pravu. Ne znam oprostiti i ne znam mogu li. Uništavaš me i ne znam oprostiti. Ne znam mogu li - pjeva tinejdžerka. Njezina pjesma je oduševila pratitelje na društvenoj mreži koji su joj rekli da dobro čini pretvarajući bol u umjetnost. 

 

Happy birthday to my inspiration I love you mommy @evemcgregor123 ❤️❤️❤️

A post shared by Snap: esther2219 (@esther.mcgregor) on

 

- Jako si talentirana. Poslušao sam vidio u prolazu i cijeli dan ne mogu izbaciti riječi iz glave - komentirali su. Jedna je djevojka dodala da joj slama srce što je McGregor napustio Esther i njezinu obitelj, ali da će to sigurno u budućnosti požaliti. Njezini roditelji još nisu komentirali pjesmu, a glumac se nedavno hvalio kćerinim divnim glasom te podijelio video u kojem je izvodila hit 'Bellyache' američke pjevačice Billie Eilish (16). 

- Predivno. Zvuči lijepo - istaknuo je glumac koji i sam svira gitaru te dodao kako mu u posljednje vrijeme nedostaju njegova djeca. McGregor s Mavrakis uz Esther ima kćeri Jamyan (17), Claru (22) te Anouk (7). 

The 2017 FX Network Upfronts - New York

Glumac je nedavno na dodjeli Zlatnih globusa začudio javnost i svoje kolege svojim govorom kada je osvojio nagradu za najboljeg glumca ulogom u američkoj seriji 'Fargo'. Naime, zahvalio se prvo bivšoj supruzi i djeci, a zatim ljubavnici Winstead. Mavrakis je rekla da ju je McGregor time ponizio. 

McGregorova prevarena žena je prekinula šutnju: Ponižena sam
McGregorova prevarena žena je prekinula šutnju: Ponižena sam
Ewan McGregor winner Best Performance by an Actor in a Television Limited Series or Motion Picture Made for Television "Fargo" at the 75th Golden Globe Awards in Beverly Hills

- Gledala sam svečanost, a njegov govor mi se nije ni najmanje svidio jer me ponizio. Mislim da svi možete zaključiti zašto, tako da ne moram ni objašnjavati - rekla je ogorčena Eve za američke medije. Dodala je kako je to sve što ima za reći o Ewanu. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...