To je to što me zanima!

Predrag Raos zamalo se tukao zbog cajki koje 'deru' u NSB-u

SUKOB Književnika je izludio garderobijer. Puštao je turbofolk. Zaštitar je nasrnuo na Raosa kad se želio upisati u knjigu žalbe u knjižnici i još ga nazvao majmunom
Vidi originalni članak

U Nacionalnoj i sveučilišnoj biblioteci u Zagrebu drmaju narodnjaci. Sramota je da garderobijeri 'cajkama' teroriziraju ljude, rekao je ljutiti Predrag Raos. 

Književnika (59) prekjučer je zagrebačka policija prekršajno prijavila zbog remećenja javnog reda i mira. Raos tvrdi da je samo došao kupiti knjige, ali ga je isprovociralo glasno puštanje narodnjaka u knjižnici.

- Zamolio sam garderobijera da ugasi tu glazbu. On to nije želio učiniti. Zatim sam zamolio zaštitara da to učini, no ni njega nije htio poslušati. E pa onda sam se htio upisati u knjigu žalbe jer ne trpim takvo ponašanje - kaže Raos.

Dodaje da mu zaštitar to nije dopustio. Uzviknuo mu je, tvrdi Raos, da je majmun.

Zaštitar i književnik nastavili su se svađati i naguravati, pa su zaposlenici ubrzo pozvali policiju.

Predrag dodaje kako garderobijer ujutro pušta rock, a popodne isključivo turbofolk. To ga užasno živcira, zaključuje, jer knjižnica nije mjesto za takav glazbeni neukus.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • mayhem26 14.04.2011.

    I jel taj garderobijer na kraju dobio otkaz ili ne??????Brijem da ce i dalje ostati na tom radnom mjestu kao i kolega mu zaštitar......Brijem i da se jedan zove Nebojša,a drugi Srđan.......

  • nita pita 13.04.2011.

    Strašno i nezamislivo. Narodnjaci i cajke u NSB. Gospodine Raos, postupili ste ispravno. I ja bi tako postupila. Kada bi nas bilo više poput Vas i mene ne bi nam se događalo da se usred Zagreba više ne može čuti ili se samo rijetko čuje naš dragi kaj? Preplavljeni smo utjecajem istoka i teško da ćemo ikada stići na zapad???

  • klamerica 13.04.2011.

    ima čovjek pravo. slušaj te si narodnjake od kuda ste i došli a ne u centru zagreba. seljaci jedni!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare