To je to što me zanima!

Predstavnica Slovenije i Baby Lasagna malo porazgovarali: Otkrili što to imaju zajedničko

Raiven je priznala Baby Lasagni kako je njegov najveći fan te da obožava njegovu pjesmu 'Rim Tim Tagi Dim', a onda su oboje zaključili kako imaju istu riječ u pjesmama
Vidi originalni članak

U drugoj polufinalnoj večeri Dore, gledatelji su imali priliku poslušati i predstavnicu Slovenije na Eurosongu 2024. godine - Raiven. Otpjevala je svoju pjesmu 'Veronika' i oduševila publiku. Pjevačica se pohvalila na svojim društvenim mrežama kako je upoznala Baby Lasagnu, favorita ovogodišnje Dore.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝐑𝐚𝐢𝐯𝐞𝐧 (@raivenofficial)

- Ja i Baby Lasagna imamo 'rawr' u našim pjesmama - napisala je Raiven u opisu videa.

Raiven je priznala Baby Lasagni kako je njegov najveći fan te da obožava njegovu pjesmu 'Rim Tim Tagi Dim'. Baby Lasagna nije mogao sakriti oduševljenje pa joj je priznao kako se i njemu svidjela njezina pjesma te zaključio kako oboje imaju ključni 'rawr' u pjesmi'. 

Inače, osim glasom, pjevačica je 'zapela' za oko i svojim neobičnim outfitom. Odjenula je grudnjak u obliku listova koji su prikrivali njezine grudi, a između njih isticala se tetovaža zmije.

Kombinaciju je upotpunila sa suknjom istim dizajnom kao i grudnjak.

Pjevačica imena Sara Briški Cirman na Eurosongu će pjevati pjesmu Veronika koja je inspirirana legendom o Veroniki Desinićkoj. 

JOŠ MALO DO FINALA Najbolji trenuci s priprema za Doru: Boris Štok otkrio tko mu je favorit, Dečak pošarao auto

POSLUŠAJTE PJESMU:

Prisjetimo se, danas je veliko finale Dore i saznat ćemo tko u svibnju ide na Euroviziju u Malmu. Večeras nastupaju Natalie Balmix, Mario Battifiaca feat. Robert FerlinLana MandarićBoris Štok, Stefany, Pavel, Saša Lozar, Lara Demarin, Let 3, Alen Đuras, eugen, Vatra, Damir Kedžo, Baby Lasagna,  MARCELA i Vinko.

FINALNI OBRAČUN VEČERAS Baby Lasagna: 'Nepredvidivi su, ne znam što spremaju'. Let 3: 'Mukama će konačno doći kraj'

Ako je suditi po reakcijama publike na društvenim mrežama i stanju na kladionicama, favorit je Baby Lasagna i 'Rim Tim Tagi Dim', a slijedi ga Let 3 s pjesmom 'Baba Roga'. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • samo da ti kazem 25.02.2024.

    svake godine sve nakaradnije

  • sveinista 25.02.2024.

    Imaju zajednicku marku sminke,mozda su razmjenivali iskustva kako se sta koristi.

  • DeGogi_opet tu 25.02.2024.

    granicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare