To je to što me zanima!

Prejak stres: Glumac odustao od 'Hellboya' jer je bijele kože

Pritisci javnosti na društvenim mrežama sve češće i češće dovode do pravih rezultata, bili oni dobri ili loši. Zadnja kampanja putem tih mreža urodila je i plodom
Vidi originalni članak

Britanski glumac Ed Skrein kojeg smo prošle godine vidjeli u ulozi Ajaxa u odličnom 'Deadpoolu' odustao je od svoje uloge u rebootu 'Hellboyja'. Uloga koju je trebao odglumiti je ona časnika Bena Daimija, koji u stripu izgleda kao da ima japansko podrijetlo.

Sam glumac ustvrdio je kako nije znao o kojem točno liku se radi kada je prihvatio ulogu, što je podosta čudna izjava. Naime, prilikom prihvaćanja uloge glumac sazna kako se zove lik te kakav je lik po prirodi, kako bi ga što bolje mogao odglumiti.

Vjerojatnije je da je Skrein podlegao pritiscima na društvenim medijima te da je odustao tako da ga 'puste na miru'.

Pročitajte što sve je glumac napisao

O novom filmu se za sad zna samo da ga režira Neil Marshall te da je u glavnoj ulozi David Harbour, kojeg pamtimo po njegovoj odličnoj interpretaciji šerifa Jima Hoppera, u seriji 'Stranger Things'.

Novi film o Hellboyu bi trebao u kina doći tijekom 2018. godine.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ella1234xD 30.08.2017.

    Perlman je bio odličan Hellboy.Ko i primjećuje neke policajčiće detektive ...

  • champion_1 30.08.2017.

    pa dokle više taj superherojski trash... tko to gleda ima dobar želudac. od ovolike gladi tržišta za smećem nije ni čudo što više nitko i ne snima dobre filmove. evo čak i ovaj nolanov dunkirk je teški izmet. naručio dom lordova pamflet za podizanje nacionalnog ponosa, a ispala fekalija.

  • Metal👊Machine 30.08.2017.

    Dobar je bio Del Torov Hellboy, Ron Perlman ga je hebeno odglumio. Držim palce da i ovaj reboot prođe dobro. Hellboy je brutalan strip, ima tu dosta materijala za napraviti odličan film. Ali neka ovaj put bude R umjesto PGa i bit će super.😈

Komentiraj...
Vidi sve komentare