To je to što me zanima!

Prekid tradicije: Dora 2024. se neće održati o Opatiji. 'HRT nije u mogućnosti organizirati show'

'Dora' se tradicionalno održavala u Opatiji od 2019. godine
Vidi originalni članak

Grad Opatija poslao je službenu potvrdu da se 'Dora 2024.' neće održati u tom gradu, prenosi Novi list. Naglasili su kako Hrvatska radio televizija nema uvjete za organizaciju projekta.

BORBA ZA ODLAZAK U ŠVEDSKU Tko će sve pjevati na Beoviziji? Konstrakta se vraća, a u Srbiji će nastupiti i hrvatska pjevačica

- Vezano uz manifestaciju 'Dora', možemo potvrditi da smo usmenim putem od strane Hrvatske Radio Televizije informirani da HRT nije u mogućnosti organizirati 'Doru 2024.' u Opatiji te da će HRT, kao nositelj projekta, o tome dostaviti pisano očitovanje Gradu Opatiji, te uskoro izdati službeno priopćenje za javnost i najaviti ovogodišnji događaj - priopćili su iz Grada Opatije za Novi list.

Opatija je tradicionalno bila grad domaćin, a izgleda kako će hrvatski izbor za pjesmu Eurovizije morati pronaći novo mjesto. 'Dora' se nakon velikog povratka 2019. godine održavala u opatijskoj dvorani 'Marino Cvetković'.

EVO TKO SU FINALISTI Tko će nastupiti na Dori 2024.? Kedžo stiže 4. put, a neka lica su nam poznata i iz showova...

Nakon što su prošlogodišnji pobjednici 'Dore', Let 3, osvojili 13. mjesto na Euroviziji, HRT je nedavno objavio imena finalista za 'Doru 2024.'. Cijeli popis pjesama možete vidjeti ovdje, a ostaje nepoznato u kojem gradu će se izvođači predstaviti.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • GolaBanana 29.12.2023.

    Nemojte se vise sramotit

  • lopta je kockasta 🤣 29.12.2023.

    Naravno da nije kad je postalo zešca sprdačina. Da pobjedi jedan LET 3 ono e. Ruglo od grupe morona...👎👎👎👎

  • olga11 29.12.2023.

    Zbogom pameti

Komentiraj...
Vidi sve komentare