To je to što me zanima!

Prekršio pravila Big Brother kuće: Antonio kažnjen šutnjom

Napravio sam to iz gluposti. Bilo je nešto vrlo važno… Ne mogu o svemu pričati ispred kamera i, jednostavno, napravio sam pogrešku i ja ti se ispričavam, rekao je Antonio.
Vidi originalni članak


Stanari ovaj tjedan imaju posebnu dobrotvornu misiju u sklopu koje izrađuju niz kreativnih predmeta. Tom im je prilikom Big Brother osigurao različit pribor, poput olovaka, bojica i papira kako bi im olakšao posao, no Antonio Benčak (21) je Bigijevu velikodušnost odlučio iskoristiti na potpuni pogrešan i nedozvoljen način.

SUZE RADOSNICE BB Anu iznenadio zaručnik: 'Trebala sam ići za njim...'

Naime, sakrio je papir i olovku pa u  toaletu jednom od stanara napisao tajnu poruku i tako prekršio pravila ponašanja u BB kući. Nakon što je u ispovjedaonici priznao što je učinio, odlučio se ispričati Big Brotheru..

- Napravio sam to iz gluposti. Bilo je nešto vrlo važno… Ne mogu o svemu pričati ispred kamera i, jednostavno, napravio sam pogrešku i ja ti se ispričavam - rekao je Antonio.

REALITY SIMPATIJE BB zavodnica Ana-Marija: Što ću sa smekšanim Bojanom?

No nakon svake pogreške, slijedi kazna pa je tako i Big Brother već imao spreman plan kako će se Antonio iskupiti za svoju malu nepodopštinu.

'- S obzirom da je Big Brother danas saznao da voliš pisati, od ovog trenutka gubiš svoju moć govora, odnosno ne smiješ više pričati. Tvoj zadatak će trajati tri sata - priopćio mu je Bigi, dok su ostali stanari, uz smijeh, sve promatrali na plazmi u dnevnoj sobi.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • mordor 28.03.2018.

    Kakva je to kazna... Što nije kao i drugi dobio kaznu da je nekoliko puta nomoniran??? Zašto ga svi tetoše???

  • marija28 27.03.2018.

    Koliko ima jos do kraja???????????

  • AlenPetolas 27.03.2018.

    gluposti vec je bilo dosta sa glupim stansrima kaceju vise gluposti prestati prekazivsti

Komentiraj...
Vidi sve komentare