To je to što me zanima!

Prelijepa Zazie Beetz dobila je ulogu Domino u 'Deadpool 2'

Prošle jeseni je na listu kandidatkinja za ulogu Domino ušlo šest glumica. Premda su bitne glumice bile na popisu, ulogu je ipak odnijela ona koja nije toliko dobro znana
Vidi originalni članak

Zazie Beetz, američka glumica njemačkog podrijetla, dobila je ulogu plaćenice i mutantice Domino u nadolazećem nastavku prošlogodišnjeg hita 'Deadpool'.

Prošle jeseni je redatelj prvog filma Tim Miller bio odradio prvi krug audicija te je suzio popis kandidatkinja na njih samo šest. U uži izbor ušle su Lizzy Caplan, Mary Elizabeth Winstead, Sienna Miller, Sofia Boutella, Stephanie Sigman i Sylvia Hoeks, a spominjala se i Mackenzie Davis kao opcija.

No sa zamjenom redatelja, iz originalnog Tima Millera u Davida Leitcha (redatelj 'Johna Wicka'), očigledno je došlo i do naglog zaokreta u odabiru glumice, i to ne baš lako objašnjivog. Naime, mutantica Domino je, kako možete i vidjeti po priloženim slikama, bjelkinja, što je i potvrđeno u stripovima.

Koji je točno razlog bio da producenti odaberu crnkinju za ulogu bjelkinje, nije odgovoreno, no uzevši u obzir u kakvom osjetljivom vremenu živimo, zasigurno će se pojaviti zli glasovi koji će takav odabir zlurado komentirati.

'Deadpool 2', čiji prvi foršpan smo nedavno dobili, bi po zadnjim informacijama trebao u kino dvorane doći tijekom ožujka 2018. godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zvrka1977 10.03.2017.

    Aime, netko zbilja snima nastavak te gluposti?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare