Obavijesti

Show

Komentari 0

Sumnji više nema mjesta: Film o Spawnu dobiti će oznaku R

Sumnji više nema mjesta: Film o Spawnu dobiti će oznaku R
3

Oba dva prava ovogodišnja hita, 'John Wick 2', kao i 'Logan: Wolverine', oduševila su publiku zbog svojih realističnih scena s nasiljem. Na tragu tih filmova stiže i nova verzija Spawna

VIDEO

Prošle godine se neko vrijeme pisalo kako je u planu snimanje novog filma o demonskom vitezu, Spawnu. Prijašnja verzija tog stripovskog antijunaka, iz 1997. godine, nije ostavila dobar okus u ustima najvećih fanova.

Stoga je mnoge razveselila izjava autora stripa, Todda McFarlanea, koji je napomenuo kako novi film o Spawnu neće biti direktni nastavak kultnog klasika iz 1997. već će rebootati franšizu 'sa strašnim i sjajnim scenarijem za odrasle'.

Na upit što ta najava točno znači, McFarlane je objasnio kako produkcija računa na tzv. 'R' ocjenu filma, no dalje u temu nije ulazio. No vremena su se od tog trena podosta promijenila u Hollywoodu pa je sad i te kako moguće da bismo mogli dobiti film s oznakom R.

Naime, oba dva prava ovogodišnja hita, 'John Wick 2', kao i 'Logan: Wolverine', oduševila su publiku upravo zbog svojeg realističnog prikazivanja scena s nasiljem, osim zbog svojih zanimljivih priča. Na tragu tih filmova stiže i nova verzija Spawna.

- Čujte, jasno ću vam reći. Film će biti mračan i s oznakom R. Postoje PG-13 filmovi, a postoje i 'Deadpool', kao i sad 'Logan: Wolverine', i mi želimo biti u društvu potonjih. Bit će mračan film. Bit će opak - rekao je autor stripa prilikom nedavnog intervjua.

 

Prvi nacrt scenarija navodno je već završen no trenutačno je u fazi sažimanja jer broji čak 183 stranice dok je holivudski standard 120, a McFarlane je kasnije izjavio kako cilja na malen proračun, ispod 80 milijuna dolara.

Premda bismo bili oduševljeni kada bismo dobili takav film, istinski nismo sigurni da je to po današnjim mjerilima moguće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode