To je to što me zanima!

Premijera: Amaru Bukviću je prva čestitala djevojka Ivana

Glumac je postao novopečeni član stalnog glumačkog ansambla. U petak navečer održana je premijera predstave 'Nosi nas rijeka'. Djevojka Ivana se rasplakala
Vidi originalni članak

Dugo sam priželjkivao postati član Gavelle. Glumio sam u svim zagrebačkim kazalištima, ali ovdje je ekipa stvarno super, rekao je Amar Bukvić (29). Novopečeni stalni član glumačkog ansambla u petak navečer imao je premijeru predstave 'Nosi nas rijeka' redatelja Krešimira Dolenčića (48). Zbog uloge radišnog brata Jerka Amar je morao savladati dalmatinski naglasak.

- Tjednima je sve oko sebe maltretirao uvježbavajući ga - kroz smijeh je rekla glumčeva djevojka Ivana Hranjec (28), koja mu je prva čestitala poslije predstave. 

Otkrila je kako je u publici plakala jer joj je bilo teško gledati Amarove suze na pozornici. Pohvalila se kako je Amar zbog uloge u kući postao pravi majstor pa popravlja sve što stigne.

- U predstavi koristimo meso i svi su se pitali je li pravo, pa ću vam otkriti da je. Svaku večer odmah ga pakiramo i vraćamo mesaru koji od njih pravi čvarke - rekao je Amar. 

Trenutačno je zaposlen novim predstavama u kazalištu, a ovo ljeto će, kaže, opet na veliku turneju brodom s dramom 'Djeca sa CNN-a'.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare