To je to što me zanima!

Premijera dokumentarne serije o Davidu Beckhamu privukla je poznata lica, slavni par blistao

Netflix je najavio da će gledatelji kroz četiri epizode upoznati život slavnog nogometaša, odnose s obitelji, prijateljima i suigračima
Vidi originalni članak

Britanska nogometna legenda David Beckham (48), od ranih je dana bio u centru pozornosti, koliko majstorijama na terenu, toliko i vezom s popularnom članicom Spice Girls, sada suprugom, Victorijom Beckham (49). U novoj Netflixovoj dokumentarnoj seriji ispričat će svoju stranu priče, koju će gledatelji moći vidjeti od sutra. Na premijeri u londonskom Curzon Mayfair kinu došli su ga podržati obitelj i prijatelji, kao i bivše kolege. 

U elegantnom izdanju, Victoria je uz njega bila u svakom koraku, a pridružilo im se i četvero djece, Brooklyn (24), Romeo (21), Cruz (18) i Harper (12). Uz starije sinove su bile i njihove partnerice, a pridružio im se i Davidov suigrač iz Manchester Uniteda i njegov vjenčani kum, Gary Neville (48).

Naravno, premijeru nisu propustila ni mnoga poznata lica, kao što su James Corden i Anna Wintour

Netflix je u najavi rekao da će gledatelji imati priliku otkriti kako je David postao globalni fenomen - upoznat će 'čovjeka koji stoji iza tog imena'. U četiri epizode dobit će uvid u njegov život 'iza kamere', odnose s obitelji, prijateljima i suigračima.

U BRAKU SU OD 1999. Victoria se prisjetila početka romanse nje i Beckhama: 'Da, možda sam ga malo uhodila'

Najavili su intervjue s brojnim zvijezdama, koje će sigurno probuditi uspomene iz njegovih slavnih dana. Sir Alex FergusonRio FerdinandPaul Scholes, Roy Keane i Diego Simeone samo su neki od njih. Uz to, prikazat će i 24 godine braka slavnog para, uključujući i one teške trenutke. 

Istaknuli su da gledatelji mogu očekivati emotivni rast i pritisak koji su ga pratili kroz profesionalnu karijeru, od 'skromnih početaka radničke klase do glamuroznih dana u Manchester Unitedu, Real Madridu i dalje'.

JOŠ SLAVNIH LICA NA JADRANU Beckhamovi su ponovno stigli u Hrvatsku: Prošle godine bili na Lopudu, oduševile su ih delicije

Obožavatelji su na društvenim mrežama bili oduševljeni objavom, nadajući se da će serija vjerno prikazati Beckhamovu veliku karijeru, koja je mlađim generacijama manje poznata. 

Njima je trenutno poznatiji kao vlasnik američkog nogometnog kluba Inter Miami, kojem se, nije teško zaključiti zbog čijeg velikog utjecaja, ove sezone priključio Lionel Messi

POGLEDAJTE PRIČU STELLE KOJA BOLUJE OD MIŠIĆNE DISTROFIJE:

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Cherylin 04.10.2023.

    Obitelj je ok..djeca narasla, izgledaju zadovoljno, nije lako sacuvati brak. .sponza na svakom koraku..

Komentiraj...
Vidi sve komentare