To je to što me zanima!

Premijera spota za neobičnu izvedbu Vatrinog hita Tremolo

Zajednička izvedba crossover aranžmana pjesme 'Tremolo' Vatre i Kvarteta Prelude, nastala povodom 70. obljetnice Hrvatskog društva skladatelja, dobila je i videoizdanje
Vidi originalni članak

Zajednička izvedba crossover aranžmana pjesme 'Tremolo' Vatre i Kvarteta Prelude, nastala povodom 70. obljetnice Hrvatskog društva skladatelja, dobila je i videoizdanje pod redateljskom palicom Tomislava Povića. Aktualni Mjesec kulturnih i kreativnih industrija koji traje do 21. lipnja jedinstvena je prilika za predstavljanje ove kombinacija rocka i klasike, koju je za gudački kvartet prilagodio skladatelj Frano Đurović.

Suradnja kvarteta s virovitičkim rokerima nastala je upravo na inicijativu Hrvatskog društva skladatelja koje okuplja autore različitih glazbenih usmjerenja i žanrova. Okrugli jubilej Društva poslužio je kao idealna prilika za predstavljanje domaćih talenata ozbiljne i popularne glazbe. Mjesec kulturnih i kreativnih industrija, stavlja fokus upravo na talentirane kreativce koji svojim radom, uz kulturnu, doprinose i gospodarskoj snazi zemlje.

Kvartet Prelude čine četiri talentirane glazbenice koje su dosad nastupale s nekim od najvećih domaćih zvijezda, a ideju o suradnji s Ivanom Dečakom prihvatile su bez razmišljanja. Pred Vatrom je, pak, aktivno ljeto i pripreme za prvi akustični nastup u karijeri, u KD Vatroslav Lisinski, 29. listopada ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare