To je to što me zanima!

Premijerno pogledajte novu pjesmu klape Šufit - 'Zavezan'

Za CMC festival su pripremili novu pjesmu - "Zavezan" kojom najavljuju i novi album koji će biti objavljen prije ljeta. Autor glazbe pjesme "Zavezan" je Pero Kozomara
Vidi originalni članak

Klapa Šufit je ona koja u zadnje vrijeme plijeni veliki interes gdje god se  pojavi. Njihova pjesma „Ne diraj moju ljubav“ postala je velik hit , obilježila klapsku scenu i zavukla se duboko u srca slušatelja i publika ih ne pušta sa pozornica dok je ne izvedu nekoliko puta.

Posebno su popularni u Sloveniji koja ih je nedavno otkrila i do sada su odradili puno dvoranskih koncerata sa Oliverom, T. Bralićem & klapom Intrade, klapom Cambi i ostalima.

Za CMC festival su pripremili novu pjesmu - "Zavezan" kojom najavljuju i novi album koji će biti objavljen prije ljeta. Autor glazbe pjesme "Zavezan" je poznati skladatelj Pero Kozomara kojem je ovo prva suradnja sa klapom, za tekst se pobrinula Anđela Babić a aranžman Remi Kazinoti, njihov stalni suradnik.

Pjesma je topla, dalmatinska, idealna za lagane ljetne večeri, ne sumnjamo da će i vas "zavezati".

Izlazak pjesme popraćen je odmah i sa spotom. Evo što nam je Matko Petrić, redatelj spota rekao:

- Kako se osjećate kada vam se bivša cura pojavi na rođendanskoj zabavni sa novim momkom. Tu je i zgodna plavuša kojoj se sviđate ali stara ljubav još nije ishlapila. Klapa Šufit kao specijalni gost na zabavi. Spot je u igranoj formi i mladi i zgodni glumci su to sjajno napravili.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • emma123 15.04.2014.

    Prekrasna pjesma,nije bez razloga UNESCO uvrstio klapsko pjevanje na popis nematerijalne svjetske baštine !!

  • mjesečeva sjena 15.04.2014.

    volim klape i ovo mi predivno,rasplakalo me

  • Bezobrazno zelene 15.04.2014.

    Predivna pjesma...još jedan hit...

Komentiraj...
Vidi sve komentare