To je to što me zanima!

Premijerno pogledajte pjesmu Sraza 'Godinu za godinom'

Drugim singlom "Godinu za godinom" koji su danas predstavili, Sraz ohrabruju slušatelje da sreću pronađu u malim svakodnevnim stvarima. Pogledajte spot
Vidi originalni članak

Ovo je drugi singl mladih glazbenika koji su glazbenom odvažnošću i sklonošću žanrovskoj eksperimentaciji odlučili osvojiti hrvatsku pop scenu. Kao što i sami kažu, njihova glazba ne izgleda toliko kao kolektivno skladanje već je više kaotičan sraz glazbenih ideja i osobnosti članova benda uz dozu kreativne energije. Petar Milošević autorski je "power-house" većine tekstova i bazičnih melodija pop glazbe pristupačnih tema s kojima se većina slušatelja može identificirati. 

Iako je Sraz bend s dugogodišnjim iskustvom, Petar Milošević (vokal), Darko Mihaljević (gitara) i Domagoj Holjevac (bubanj) tek s nedavnim dolaskom Roka Kerovca (bas) i promjenom imena započinju svoj put prema glazbenom uspjehu. Hrvatskoj glazbenoj sceni predstavili su se svojim prvim singlom "Nebo".

Drugim singlom "Godinu za godinom" koji su danas predstavili, ohrabruju slušatelje da sreću pronađu u malim svakodnevnim stvarima i uštede godine lutanja te otkriju da je ono što traže pored njih i nadohvat ruke.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare