To je to što me zanima!

Premijerno pogledajte spot za novi singl mladog Amela Ćurića

Amel Ćurić predstavlja brzu i plesniju pjesmu pod nazivom 'Mijenjam ovaj grad' koja će, kako i sam kaže, savršeno upotpuniti njegovu koncertnu setlistu
Vidi originalni članak

Nakon suradnje s Massimom u pjesmi 'Neizdrživo, te drugog singla 'Te zime', Amel Ćurić predstavlja brzu i plesniju pjesmu koja će, kako i sam kaže, savršeno upotpuniti njegovu koncertnu setlistu. Pjesma se zove 'Mijenjam ovaj grad', autori su Damir Bečić i Borislav Domazet, a snimana je u studiju Dušana Alagića.

Za pjesmu je snimljen i video spot u režiji Suada Baručija. Postprodukciju spota radio je poznati redatelj Dario Radušin, a po prvi se put kao izvršni producent i ko-montažer potpisuje Amel Ćurić. 
-Spot je sniman filmskom kamerom, a samo snimanje trajalo je dva dana.  Bilo je dosta zahtjevno, ali moram priznati i vrlo zabavno na setu. U spotu se uz Jasminku Adrović iz Sarajeva, pojavljuje i 30ak statista. Ovaj spot je zaista nešto posebno u mojoj karijeri baš zato sto se po prvi put potpisujem i kao izvršni producent i montaže', kaže Amel.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ROBA68 17.09.2016.

    Sve je ali mlad sigurno nije, u zrelim je godinama.

  • biberrr 15.09.2016.

    Amel Ćurić,najbolji glas zapadnog Balkana,pobjednik više pjevačkih natjecanja. Pjeva kao slavuj i jako simpatičan momak.

  • šteta 15.09.2016.

    Valjda pogledajte premijerni video Amela ćurica , btw. ima 37 god

Komentiraj...
Vidi sve komentare