To je to što me zanima!

Premijerno pogledajte spot za novi singl Bosutskih bećara

Pjesma "Tamo gdje si ti" autora Marija Vestića, a u aranžmanu Branimira Jovanovca Banija, četvrti je singl Bosutskih bećara koji će se naći na novom albumu
Vidi originalni članak

Bosutski bećari, jedan od najpopularnijih tamburaških sastava, objavljuju novu pjesmu, prekrasnu ljubavnu pjesmu "Tamo gdje si ti".

Pjesma "Tamo gdje si ti" autora Marija Vestića, a u aranžmanu Branimira Jovanovca Banija, četvrti je singl Bosutskih bećara koji će se naći na njihovom novom studijskom albumu koji bi trebao biti objavljen sredinom godine. Ovakve su ljubavne balade postale gotovo zaštitni znak tamburaškog sastava iz Vinkovaca jer nakon velikog hita "Sad kada došla si" u suradnji s klapom Cambi, te pjesme "Želim te noćas" koja je poharala tamburaške top ljestvice u 2012. godini, pjesma "Tamo gdje si ti" koja izlazi upravo uoči najvećeg praznika ljubavi, Valentinova, sasvim će sigurno pronaći svoje mjesto u radijskom i televizijskom eteru. 

Redatelj spota je Marko Zeljković - Zelja, a zanimljivo je da je spot sniman sa čak 11 kamera i u svega 2 do 3 pokušaja.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • snoopylove4ever 03.02.2014.

    Pa mislim stvarno novinari 24 sata ČITAJTE ŠTA PIIIŠETE!!!!!

  • eejjjja 03.02.2014.

    precmizdravo...

  • chaz michael michaels 03.02.2014.

    valjda bosutskih a ne boutskih

Komentiraj...
Vidi sve komentare