To je to što me zanima!

Premijerno pogledajte spot za singl 'Ne mogu reći ti zbogom'

Dok marljivo odrađuju gaže po Hrvatskoj i regiji, grupa Libar priprema i materijal za novi album koji se očekuje u prodaji do kraja godine. Objavili su i novi spot
Vidi originalni članak

Novi singl „Ne mogu reći ti zbogom“ grupe Libar, s hvaljenog istoimenog albuma,  snažna je pop balada koja u sebi objedinjuje ljubavne i refleksivne elemente. Za pjesmu je snimljen i spot u režiji Siniše Jakelića i Tonija Mijača koji svojom jednostavnošću stavlja najveći naglasak na samu pjesmu

Spot sniman u Spaladium Areni možete pogledati u prilogu.

- Pjesma se senzibilitetom naslanja na najbolje pjesme iz bogate tradicije balada kako s ovih prostora tako i u kontekstu svjetskih izdanja. Univerzalna tema otuđenja, straha i potreba za nekim pjesmu čini aktualnom u svakom umjetničkom periodu dok je moderna produkcija stavlja uz bok recentnim europskim i svjetskim pjesmama te vrste - komentira Ivan Ivanišević, basist Libra i autor pjesme.

Dok marljivo odrađuju gaže po Hrvatskoj i regiji, grupa Libar priprema i materijal za novi album koji se očekuje u prodaji do kraja godine.

Rad na novom albumu najavili su pjesmama „Oprosti mi“  s kojom su se predstavili na Splitskom festivalu prošle godine i osvojili drugu nagradu žirija „Srebrni val“, te pjesmom „Vrh“ koju su izveli na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku iste godine te odnijeli kući nagradu za najbolji tekst.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Ragusino 05.02.2014.

    Opet isto..sve ove grupe i grupice snimaju te jadne pateticne pjesme(sranja),koje su prosle iz mode prije 30 godina..tko to snima kome i zasto samo svevisnji zna..A ovakvih balada,jedan malo bolji kompozitor,moze sastaviti 5 komada u toku jednog dana..Legendarni svedjani ovakve pjesmuljke nazivaju sumskim pilama..haaa,haaa..da grupa,da band..i to se zove Libar..a jooojjj..

Komentiraj...
Vidi sve komentare