To je to što me zanima!

Preminula country legenda u 87. godini od korona virusa

U periodu od 1966. do 1987. godine imao je nevjerojatna 52 hita na Billboard Country Top 10 glazbenim ljestvicama, a bio je vrstan pjevač i gitarist
Vidi originalni članak

Charley Pride, velika zvijezda country glazbe 70-ih godina prošlog stoljeća, preminuo je u 87. godini od posljedica korona virusa, objavljeno je na njegovoj web stranici.  

U vrijeme najveće slave bio je najprodavaniji izvođač diskografske kuće RCA Records još od Elvisa Presleyja. Prije točno 20 godina uvršten je u Country kuću slavnih, a bio je prvi tamnoputi glazbenik kojem je to pošlo za rukom. 

NAJVEĆI OBOŽAVATELJ Bez prestanka pjevao Elvisove pjesme 50 sati i oborio rekord

U periodu od 1966. do 1987. godine imao je nevjerojatna 52 hita na Billboard Country Top 10 glazbenim ljestvicama, a bio je vrstan pjevač i gitarist.

- Srce mi je slomljeno. Jedan od mojih najdražih i najstarijih prijatelja, Charley Pride, preminuo je. Da stvar bude gora, za to je kriv Covid-19. Grozan virus. Uvijek ćemo te voljeti Charley, počivaj u miru - napisala je na Twitteru Dolly Parton, njegova dugogodišnja kolegica, koja je ove jeseni donirala milijun dolara za istraživanje cjepiva.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare