To je to što me zanima!

Preminula je mama iz hit filma ''Draga, smanjio sam djecu''

Marcia Strassman preminula je u subotu 25. listopada nakon dugotrajne borbe s rakom dojke. Imala je 66 godina. Najpoznatija je po ulozi Diane Szalinski
Vidi originalni članak

U filmu ' Draga, smanjio sam djecu ' glumila je Diane Szalinski, suprugu Waynea Szalinskog koji je, kako naslov filma kaže, smanjio djecu. Marcia Strassman preminula je u subotu 25. listopada nakon dugotrajne borbe s rakom dojke, piše TMZ. Imala je 66 godina.

Prvu veću ulogu Marcia je imala glumeći medicinsku sestru Margie Cutler u seriji 'M*A*S*H', no pamćenija je postala kao Julie Kotter u filmu 'Welcome Back, Kotter'.

Među prvima koji su saznali za glumičinu smrt njen je dugogodišnji dobar prijatelj Bob Weide (55). Na Twitteru je napisao kako mu je neizmjerno žao što je ostao bez dobre i drage prijateljice.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kung fu panda 27.10.2014.

    Počivala u miru

  • madgalico 27.10.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Hristos se rodi 27.10.2014.

    sada je bezbrižna u rukama velikoga Alaha !

Komentiraj...
Vidi sve komentare