To je to što me zanima!

Jedna od najljepših indijskih glumica lažirala je svoju smrt

Tim je za 'The Free Press Journal' rekao kako je Poonam Pandey preminula u četvrtak navečer
Vidi originalni članak

Bolivudska manekenka i glumica Poonam Pandey preminula je nakon borbe s karcinomom vrata maternice. Imala je 32 godine, a tužnu vijest podijelio je njezin tim na društvenim mrežama u petak ujutro.

EMOTIVNA IZVEDBA Članovi klape Intrade pjesmom se oprostili od kolege Mladena

Tim je za 'The Free Press Journal' rekao kako je Poonam preminula u četvrtak navečer. Bila je u rodnom gradu Kanpuru kad je izdahnula. Čekaju se detalji o njezinom posljednjem ispraćaju.

- Ovo jutro je teško za nas. Sa dubokom žalošću vam javljamo da smo izgubili našu voljenu Poonam uslijed raka vrata materice. Svaki živi oblik koji je ikada došao u kontakt sa njom dočekan je sa čistom ljubavlju i ljubaznošću - navodi se u izjavi objavljenoj na službenom Instagram profilu Poonam Pandey.

Sudeći prema komentarima, mnogi su zgroženi ovom viješću.

'Umrla? Nadam se da ovo nije lažan ili zabavan post', 'Nadam se da to nije neki marketinški trik, jer je neukusno, ali ako je istina, počivaj u miru', pisali su, između ostalog, pratitelji. 

Ispostavilo se da je glumica lažirala vlastitu smrt kako bi 'podignula svijest o raku grlića maternice', a više pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 4

  • LoveGirl21 04.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju -> NU21.FUN

  • SexyKitty17 03.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju --> NU4.FUN

Komentiraj...
Vidi sve komentare