To je to što me zanima!

Preminuo bivši dečko Ariane Grande: Reper se predozirao

Reper je nedavno imao problema sa zakonom te je uhićen zbog vožnje pod utjecajem i bježanja s mjesta nesreće. Umro je u svom domu u 26. godini života...
Vidi originalni članak

Američki reper Mac Miller je pronađen mrtav u svom stanu u San Fernando Valleyu, prenosi TMZ. Miller je imao samo 26 godina, a navodno je umro od posljedica predoziranja. Američkoj javnosti je najpoznatiji po vezi s popularnom pjevačicom Arianom Grande.

Nedavno je imao problema sa zakonom te je uhićen zbog vožnje pod utjecajem i bježanja s mjesta nesreće. Navodno je upravo droga bila razlog prekida dvogodišnje veze s Arianom. 

Bivša djevojka Ariana mu je nakon toga napisala na Twitteru da se čuva i da pazi na sebe. Njegovi fanovi su popularnu pjevačicu koja je s reperom prekinula u svibnju krivili za njegovo 'loše ponašanje' u zadnje vrijeme, a ona im je odbrusila da ona 'nije ničija majka ni dadilja'.

U jednom od posljednjih intervjua Mac je ispričao kako se teško nosi sa slavom i pritiskom života pod povećalom javnosti. Idućeg tjedna je trebao započeti turneju...

VIDI OVO: Koji horoskopski znak je najbolji u krevetu? 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Gilly 08.09.2018.

    Kako ste jadni sa svojim komentarima veselite se sto je mlada osoba umrla a sutra to moze biti vas sin,brat,sestra,prijatelj.... Tolko ste veliki u slavlju necije smrti i svasta pisete a zasto nepisete pod pravim imenom i prezimenom!!!

  • 08.09.2018.

    Zalosno je da su ga njegovi demoni tako mladog pod zemlju pospremili. ..

  • 08.09.2018.

    Prejeo se repe??

Komentiraj...
Vidi sve komentare