To je to što me zanima!

Preminuo je Džej Ramadanovski

Hitna pomoć tijekom dana intervenirala je u pjevačevom obiteljskom domu. Reanimirali su ga, ali bezuspješno. Inače, Džej je bio u strogoj izolaciji mjesecima kako bi izbjegao mogućnost zaraze korona virusom
Vidi originalni članak

Srpski pjevač Džej Ramadanovski preminuo je u nedjelju u 57. godini od zastoja rada srca, javljaju srpski mediji.

- Umro je. Otišao je moj brat... 25 godina smo bili nerazdvojni. Zaspao je i nije se probudio... Prije sat vremena. Tu sam s kćerkama, moramo vidjeti kakva je procedura. Čuli smo se svaki dan, nije izlazio iz kuće. Imao je lakšu operaciju srca, ali srce ga je izdalo - kratko je rekao Džejev najbolji prijatelj, Zoran Jagodić Rule.

Hitna pomoć tijekom dana intervenirala je u pjevačevom obiteljskom domu. Reanimirali su ga, ali bezuspješno. Prije tri godine, Džej je operirao srčane zaliske u Beču i tada su mu liječnici savjetovali da mora strogo voditi računa o prehrani i zdravom životu. 

Džej je bio u strogoj izolaciji već mjesecima. 

- Ne smijem nigdje izlaziti da ne bih došao u rizik da se zarazim. Već sam imao zdravstvenih problema sa srcem i virus za mene može biti koban - rekao je Džej prije nekoliko dana. 

Džej se rodio 29. travnja 1964. godine u Beogradu u velikoj obitelji. Poslije razvoda roditelja jedno je vrijeme živio s bakom, ali zbog delinkvencije je period do punoljetnosti proveo po domovima za odgoj djece i mladeži. 

MIŠA ALEKSIĆ Preminuo basist Riblje čorbe: Bio je pozitivan na koronavirus

Karijeru je počeo kao tinejdžer, kada je nastupao po beogradskim klubovima. Zapazila ga je autorica Marina Tucaković i njezin suprug. 

Godine 1991. objavio je album 'Ugasila si me' koji mu je donio veliku popularnost, a glumio je i u filmu Lepe Brene 'Hajde da se volimo 2'. Neke od njegovih najpoznatijih pjesama su 'Nedelja', 'Slavija', 'Imati pa nemati'. '99 žena', 'Rađaj sinove' i mnoge druge. 

Idi na 24sata