To je to što me zanima!

Preminuo je glumac Jay Pickett, pozlilo mu na snimanju filma

Pickett je imao bogatu karijeru, glumio je u brojnim filmovima i sapunicama, a imao je i epizodne uloge u hit serijama kao što su Dexter, Mentalist, Kućanice i Navy CIS LA
Vidi originalni članak

Glumac Jay Pickett, publici najpoznatiji iz serija 'General Hospital' i 'Day of our lives', preminuo je u 61. godini života na filmskom setu u američkoj saveznoj džavi Idaho. Naime, Pickettu je pozlilo prilikom snimanja svog novog filma 'Treasure Valley', a tužnu vijest o smrti potvrdila je njegova supruga, piše Daily Mail

- Jay Pickett, naš vodeći čovjek, pisac, producent i tvorac ovog filma iznenada je preminuo dok smo bili na lokaciji i pripremali se za snimanje scene. Srca su nam slomljena i tugujemo s njegovom obitelji koja je shrvana ovom šokantnom tragedijom - rekao je Travis Mills, redatelj filma. 

- Ne postoji službeno objašnjenje uzroka njegove smrti, ali čini se da je bio srčani udar. Svi koji su bili kraj njega trudili su se pomoći mu - dodao je. 

TUŽNA VIJEST IZ DUBROVNIKA Umro je veliki hrvatski glumac Miše Martinović, legendarni Brico iz serije 'Naše malo misto'

Pickett je imao bogatu karijeru, glumio je u brojnim filmovima i sapunicama, a imao je i epizodne uloge u hit serijama kao što su Dexter, Mentalist, Kućanice i Navy CIS LA.

Idi na 24sata