To je to što me zanima!

Preminuo je veliki Larry King

Popularni voditelj početkom siječnja je hitno prevezen u bolnicu u Los Angelesu jer je bio pozitivan na korona virus. Obitelj ga zbog strogih epidemioloških mjera nije mogla posjetiti
Vidi originalni članak

Američki radijski i televizijski voditelj Larry King preminuo je jutros u 88. godini, obznanili su to na njegovu službenu Twitter profilu. 

Preminuo je u bolnici u Los Angelesu nakon što je početkom ove godine hitno hospitaliziran zbog korona virusa.

- S velikom tugom Ora Media objavljuje da je preminuo naš osnivač, voditelj i prijatelj Larry King. 63 godine je vodio emisije na radiju, televiziji i digitalnim platformama, a tisuće intervjua koje je Larry napravio i nagrade potvrđuju činjenicu da je bio unikat i da je dugo trajao u ovom svijetu - istaknuli su. 

Dodali su i kako su gledatelji iznimno cijenili Larryja i njegovo ime je brzo postalo sinonim za vrhunsko novinarstvo, ali on sebe nije smatrao zvijezdom. Govorio je da su zvijezde ljudi s kojima radi intervjue, a on je samo osoba koja približava tog sugovornika publici. 

Svjetsku slavu stekao je svojim intervjuima u emisijama 'Larry King Show' odnosno 'Larry King Live' u kojima je razgovarao s najvažnijim i najpoznatijim javnim ličnostima.

- Bilo da je intervjuirao američkog predsjednika, stranog vođu, slavnu osobu ili osobu sklonu raznim skandalima ili običnog čovjeka, Larry je volio postavljati kratka, direktna i nekomplicirana pitanja. Vjerovao je da s takvim pitanjima možeš dobiti najbolje odgovore - stoji u objavi na Twitteru. 

Larry je dosad imao brojnih zdravstvenih problema, od srčanog udara, raka prostate i pluća, dijabetesa...

Idi na 24sata

Komentari 70

  • baka3440 23.01.2021.

    Ma pustite Jožu. Legenda.

  • jožek2 23.01.2021.

    I šta ako je preminuo, pa imao je 88. godina , naživio se dosta, a imao je žena koiko je htio.

  • XM12 23.01.2021.

    Sta ocekivati od nekoga koji ima 88 godina iza sebe i 8 brakova??

Komentiraj...
Vidi sve komentare