To je to što me zanima!

Preminuo Tula, radio s Dinom Merlinom: 'Mislim na tebe...'

Početkom godine, Tula je bio na operaciji i posljednjih mjeseci se osjećao dobro. Merlina je vijest o njegovoj smrti potresla pa se od njega oprostio putem društvenih mreža
Vidi originalni članak

Sarajevski gitarist, kompozitor i tekstopisac Amir Bjelanović Tula preminuo je srijedu ujutro u 57. godini, prenosi Radio Sarajevo. Amir se dugo godina borio s rakom želuca i jednjaka. 

Tula je surađivao s brojnim bendovima i poznatim glazbenicima. Najviše je radio s Dinom Merlinom (56) kao član nekadašnjeg benda 'Merlin', ali i godinama kasnije.

Glazbenik je duboko potresen nesretnom viješću o smrti svog bivšeg kolege iz benda. Putem društvenih mreža oprostio se od Amira.

- Dragi Tula, mislim na tebe. Uvijek ćeš imati posebno mjesto u mom srcu. Tvoj Dino - napisao je glazbenik uz fotografiju iz perioda kad su skupa svirali.

Početkom godine, Tula je bio na operaciji i posljednjih mjeseci se osjećao dobro. 


- Pomalo šetam gradom, koliko god mi zdravlje dozvoljava. Pripremam pjesme. Nisam prekidao ni u najtežim trenucima, mada iskreno, kad si bolestan teško je puno misliti na glazbu. Vrijeme čini svoje. Nadam se najboljem, sve je u Božjim rukama - svojedobno je rekao Amir. 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare