To je to što me zanima!

Preminuo TV kuhar: Snimao je za Netflix i skupio korona virus

Cijenjeni kuhar saznao je da je pozitivan na korona virus 18. ožujka, a u bolnicu je primljen dan ranije. Simptome je počeo osjećati nakon što se vratio iz Indije, gdje je snimao Netflixov serijal
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak'Vratite nas kućama, ne želimo se ovdje zaraziti. Očajni smo...'

Poznati televizijski kuhar Floyd Cardoz preminuo je u 60. godini od posljedica korona virusa, objavili su iz Hunger Inc. Hospitality gdje je bio zaposlen. 

- S tugom vam javljamo da je preminuo chef Floyd - napisali su. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cijenjeni kuhar saznao je da je pozitivan na korona virus 18. ožujka, a u bolnicu je primljen dan ranije. Simptome je počeo osjećati nakon što se vratio iz Indije, gdje je snimao Netflixov serijal 'Ugly Delicious' s američkim glumcem indijskog porijekla, dobro poznatim Azizom Ansarijem (37). 

Cardoz je rođen je u Indiji, školovao se u Švicarskoj, a živio i radio u New Yorku. Sudjelovao je u kulinarskom TV showu 'Top Chef Masters' te je u trećoj sezoni odnio pobjedu. Nakon toga je otvorio dva restorana u New Yorku i tri restorana u Mumbaiju.

Autor je i dvije kuharice 'One Spice, Two Spice: American Food, Indian Flavors' te Floyd Cardoz: Flavorwalla: Big Flavor. Bold Spices. A New Way to Cook the Foods You Love'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članakCardi: 'Poznatima se plaća da lažu o koroni', Elba: 'Apsurd!'
 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bezosjecajni_gad 27.03.2020.

    Prestanite ljudima ispirat mozak i širit lazi i histeriju, ne umire zdrava osoba od korone, zamislite da bilo tko tko dobije koronu da će umrijet, kolika bi to panika i histerija nastala

  • be yourself 27.03.2020.

    Treba biti glagol "pokupiti" na hrvatskom jeziku. Skupljati je neki dalmatinski slang i skupljati izražava namjeru. Skupljaju se jabuke, znači kad se nešto radiš u kontinuitetu i namjerno. Pokupiti je kad nešto slučajno napraviš, npr. udariš kao pješaka autom ili pobereš virus.

  • kenjkalo 27.03.2020.

    Jel se i skupio u pranju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare