To je to što me zanima!

Preokret u sudskoj bitci između Angeline i Brada: 'On se borio za ovo, jako su ga podcijenili...'

Glumci Brad Pitt i Angelina Jolie od razvoda 2016. se bore oko vinograda Château Miraval, koji su kupili dok su bili u braku
Vidi originalni članak

Dugugodišnja sudska bitka bivših supružnika Angeline Jolie (48) i Brada Pitta (60) doživjela je neočekivani zaokret na posljednjoj parnici. Kako piše Daily Mail, Brad je ponovno preuzeo kontrolu nad francuskom vinarijom Château Miraval, koju su on i slavna glumica kupili 2014. 

SLAVI 60. ROĐENDAN Sve ljubavi Brada Pitta: U braku bio se poznatim ljepoticama, a s Angelinom Jolie još je na sudu

Prisjetimo se, 'Rat ružičastih vina', kako su mnogi prozvali bitku između Angeline i Brada, započeo je nakon što je glumca prodala svoj udio ruskom poduzetniku Yuriju Shefleru. Bradovi odvjetnici optužili su je za 'puštanje stranca u njegov obiteljski dom', a sada je sud u Luksemburgu ponovno dodijelio Sheflerov udio Bradu. 

Izvor blizak glumcu je otkrio da ruskom poduzetniku sada ne ostaju nikakve ovlasti u više milijuna dolara vrijednoj vinariji u Provansi. 

- "Brad se borio za svoj cilj na svakom koraku. Shefler i Angelina očito su ga podcijenili - rekao je izvor. 

Brad je svojevremeno tvrdio da je Angelina potajno surađivala s Rusom, a da on o prodaji nije imao pojma. Inače, par je najavio razvod 2016., a sudska bitka traje već gotovo osam godina. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • dahvaul 04.02.2024.

    Bravo Brad sad buš bil sam na svojem i mogel pit.

  • LoveGirl21 04.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU21.FUN

  • mars7 03.02.2024.

    Zbog nje ostavio Jennifer

Komentiraj...
Vidi sve komentare