To je to što me zanima!

Prepoznajete li ju? Pjevačici je visoki konjski rep zaštitni znak

Često ju zezaju zbog konjskog repa na kojem inzistira u svim mogućim prilikama, a ona se odlučila našaliti na svoj račun i objaviti fotografiju s frizurom koja je postala njezin zaštitni znak
Vidi originalni članak

Pjevačica Ariana Grande (26) na svom je Instagram profilu objavila fotografiju staru oko 15 godina.

Često ju zezaju zbog konjskog repa na kojem inzistira u svim mogućim prilikama, a ona se odlučila našaliti na svoj računi objaviti fotografiju s frizurom koja je postala njezin zaštitni znak.

- Ako ništa, barem je dosljedna - napisala je pjevačica u opis fotografije koju je objavila. Od visokog repa ipak je morala odustati u Nickelodeonovoj seriji 'Sam i Cat' koja ju je proslavila. Producenti su zatražili da kosu oboji u crveno i obavezno je nosi raspuštenu.

ZAINTRIGIRALA FANOVE Ariana pobudila sumnju novim spotom: 'Jel ti to novi dečko?'

Fotografija je u kratkom vremenu skupila više od 5 milijuna lajkova, a neki od obožavatelja su i komentirali.

Zbog ustrajnosti na ovoj frizuri Ariana je naišla i na divljenje kolega. Pjevačica Camila Cabello (22) je na Twitteru svojedobno priznala da ovaj imidž zahtijeva i žrtvu. 

- Upravo sam probala visoki konjski rep i doslovno mi povlači mozak, jako je bolno. Ariana, kako to možeš trpjeti? - napisala je Camila.

Ariana je nedavno mnoge zaintrigirala spotom u kojem se ljubi s pjevačem Mikeyjem Fosterom, zbog čega se počelo nagađati kako ima novog dečka. Naime, Ariana je  objavila novu pjesmu pod nazivom 'Boyfriend' zajedno s duom Social House.

- Njih dvoje zaista uživaju u međusobnom društvu i razvijaju svoju vezu. Međutim, još su daleko od statusa cure i dečka - rekao je izvor za Hollywood Life.

Ovo nije prvi put da njih dvoje surađuju. Već su radili zajedno na njezinim singlovima 'Thank you, Next', i '7 Rings'.

NIKAD ZADOVOLJNI: Ovaj horoskopski znak prekida svaku vezu iz dosade

Idi na 24sata

Komentari 25

  • johnny19 17.08.2019.

    Meni razlika u godinama ne smeta, Ariana.

  • sky linee 17.08.2019.

    Mlada cura lijepog izgleda.

  • jopet_1 17.08.2019.

    Džepna Venera, bombončić

Komentiraj...
Vidi sve komentare