To je to što me zanima!

Prepoznajete li Maju Šuput iz 2006. godine: Na sceni je 20 godina, a promjena su očite

Maja je 2006. godine na reviji vjenčanica i svečanih odijela nosila predivnu bijelu vjenčanicu na Danima vjenčanja na Zagrebačkom velesajmu. Od tada se drastično promijenila
Vidi originalni članak

Svestrana Maja Šuput Tatarinov (43) aktivna je na sceni već više od 20 godina, a sada je iz arhiva isplivala jedna fotografija iz njenih mlađih dana.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Maja je 2006. godine na reviji vjenčanica i svečanih odijela nosila predivnu bijelu vjenčanicu na Danima vjenčanja na Zagrebačkom velesajmu. 

Maja koja je na fotografiji pozirala s osmijehom od uha do uha je tada imala 27 godina. Promjene s vremenom su očite, a Maja je i sama priznala neke korekcije.

Šuput je otvoreno rekla da je prije 10-ak godina povećala grudi jer je bila nezadovoljna njihovom veličinom, a operaciju je platila oko 25.000 kuna.

- Bila sam ravna kao daska, poput dečka. Sad imam krasnu dvojku. Željela sam da haljinu mogu staviti na nešto - rekla je Maja tada.

Pjevačica je nedavno proslavila 43. rođendan, a posljednjih 10-ak godina fanovi su se nagledali 'svega i svačega' kada su u pitanju njezine modne kombinacije, ali i frizure.

PONOVO IZNENADILA Maja Šuput odjenula neobičan crni kombinezon i poručila: 'Kitim se samo svojim perjem...'

Maja je tako bila plavuša, brineta, crvenokosa, stalno je mijenjala dužinu kose, 'furala' je šiške, a ni perike joj nisu strane.

Što se tiče njezinih krpica, prije se držala jednostavnijeg stila, no posljednjih godina radije bira kičaste outfite. Jedan od njih je i bijela haljina koju je nosila na proslavi rođendana.

Maja je u bijeloj haljini i štiklama pozirala na krovu zgrade dok je u ruci držala konopce na čijem kraju su se vijorili ogromni ružičasti baloni.

- Rođendan mi je i osjećam se kao da sam na vrhu svijeta - poručila je pjevačica uz fotku.

U SUPERTALENTU Mišićavi i golišavi vojnici zbunili Maju Šuput: 'Neugodno mi je'

Sličnu fotografiju je mjesec dana ranije objavio srpski časopis Story povodom rođendana pjevačice Jelene Karleuša (44).

 Jelena se pojavljuje na naslovnici časopisa u dugoj bijeloj haljini dok u ruci pridržava ružičaste balone.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • VLADEK72 11.10.2022.

    I onda je bila jako ružna.

  • lolitta 11.10.2022.

    Isusek....😳

  • Sirota_1 10.10.2022.

    Ni prije nije bila za cazzo,a sada ni to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare