To je to što me zanima!

Prepoznajete li par sa slike? Splitska pjevačica i nogometaš poznaju se otkad su bili mali

Da se poznaju još od djetinjstva dokazala je Albina objavivši njihovu zajedničku fotografiju na kojoj poziraju kao djeca. Otkrila je i kako se članovi njihovih obitelji također poznaju, dugodišnji su prijatelji
Vidi originalni članak

Mlada glazbenica Albina Grčić (23) u sretnoj je vezi s nogometašem Ivanom Čalušićem, i time se često hvali na društvenim mrežama. Njih dvoje zajedno su od 19. godine, ali poznaju se još otkad su bili mali. 

Da se poznaju još od djetinjstva dokazala je splitska pjevačica objavivši njihovu zajedničku fotografiju na kojoj poziraju kao djeca. Otkrila je i kako se članovi njihovih obitelji također poznaju, dugodišnji su prijatelji.

- Pobijedili smo u ovom izazovu - napisala je u opisu.

Preko fotografije Albina je stavila broj tri te emotikon zaljubljenog para.

Mnogi bi se složili kako su Albina i Ivan najatraktivniji parovi iz glazbeno-sportskog svijeta, a svoju ljubav često prikazuju i na TikToku kratkim, ali slatkim videozapisima.

@albina.music62 I really like my 🌽 #foryou #fyp #viral ♬ It's Corn - Tariq & The Gregory Brothers & Recess Therapy

- Ivan i ja smo generalno izrazito društveni tipovi. Volimo putovanja, nova iskustva, imamo puno prijatelja s kojima provodimo dosta vremena. Često svi i idemo na izlete, skupimo se na nekoj večeri... A kad smo sami, rado pogledamo dobar film. U stvari, kino nam je jedna od dražih lokacija za večernji ‘dejt' - ispričala je Albina nedavno za Gloriju.

POGLEDAJTE NOVI IZAZOV ZA ANĐELKU PRPIĆ I RENEA BITORAJCA: 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Pobotchnick Leeyoobo 29.10.2022.

    Gdje igra taj nogometaš i što pjeva ova pjevačica?

  • Ghost7 29.10.2022.

    Neymar sa aliexpressa

  • 29.10.2022.

    Ne prepoznajem ih ni kao odrasle, a kamo li dok su bili tako mala djeca!

Komentiraj...
Vidi sve komentare