To je to što me zanima!

Presedan: U kraljevskoj obitelji se sprema prvo gay vjenčanje

Lord Ivar Mountbatten će se vjenčati s dugogodišnjim partnerom Jamesom Coyleom, a do budućeg će ga supruga odvest - bivša supruga Penny, s kojom ima tri kćeri...
Vidi originalni članak

Nakon 'vjenčanja godine', onog princa Harryja (33) i Meghan Markle (36), za svoj dan iz snova 12. listopada priprema se i princeza Eugenie (28) koja će se udati za biznismena i nekadašnjeg vlasnika klubova Jacka Brooksbanka. No javnosti je svakako zanimljiviji jedan član kraljevske obitelji koji će pred oltar nešto prije njih - kraljičin rođak, lord Ivar Mountbatten (55), sin Marquessa od Milford Havena trećeg.

Vjenčanje još jednog kraljičinog rođaka možda samo po sebi ne bi bilo vijest, da Lord Ivar Mountbatten ovim potezom neće ući u povijest - i to kao prvi član kraljevske obitelji koji će imati gay vjenčanje.

Ivar će se vjenčati s dugogodišnjim partnerom Jamesom Coyleom, a do budućeg će ga supruga odvest - njegova bivša supruga Penny, s kojom ima tri kćeri.

Ovaj je slučaj inače presedan u kraljevskoj obitelji, a zbog velikog zanimanja britanske javnosti lord Ivar Mountbatten je uoči velikog dana pristao dati intervju za britanski Daily Mail, za koji je rekao:

PRVI INTERVJU ZA TV Meghanin otac Harryju: Da nisi nikada digao ruku na moju kćer

- Zaista sam ovo želio napraviti, osobito zbog Jamesa koji još nije bio u braku. Za mene brak nije toliko bitan jer sam već bio u jednom, u kojem sam dobio svoju prekrasnu djecu, no inzistiram na ovome jer mislim da je njemu itekako važno. James nije imao stabilan život poput mene, stoga mu želim to priuštiti. - rekao je lord Ivar o zaručniku. 

MODNI PROMAŠAJ? Popljuvali Meghaninu haljinu od 35.000 kn: Odjenula zavjese

- Kad sam svojoj najstarijoj kćerki Elli spomenuo vjenčanje, ona mi je utješno rekla da ne brinem jer to više 'nije tako skandalozno', prepričao je lord kćerkine riječi i dodao da će ceremoniji prisustvovati tek najbliža obitelj i prijatelji. 

BEZ HARRYJA Meghan umirala od smijeha na prvom putovanju s kraljicom

Mountbatten se inače za britanski DailyMail prisjetio i prvog braka s bivšom suprugom Penny, prije 24 godine. Za taj dan tvrdi da mu je bio 'najljepši dan u životu', ali i da će bivšu ženu i majku svojih kćeri voljeti do kraja života. 

VIDI OVO: 7 stvari koje svaka cura želi u krevetu

Idi na 24sata

Komentari 20

  • bijesna baba 19.06.2018.

    Vodi svog bivseg do oltara da bi se vjencao sa svojim sadasnjim.... wtf

  • 19.06.2018.

    Neće proći dugo vremena i ljudi će se početi ženiti sa kućnim ljubimcima .

  • Liliana_1 19.06.2018.

    Ovakvi su najgori kad vole jedno i drugo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare