To je to što me zanima!

Presretan je: Mirko Alilović u lipnju se ženi i postat će otac

Otprilike godinu dana u vezi je s Ivom Vranješ koja, kako donosi Story, nosi njegovo dijete. Vjenčat će se 10. lipnja u Hercegovini odakle je 27-godišnja Iva rodom
Vidi originalni članak

Rukometni vratar i njegova zaručnica Iva Vranješ upoznali su se prije godinu dana i odmah se zaljubili. Ljepotica rodom iz Hercegovine ima 27 godina i upisala je magisterij u privatnoj zagrebačkoj školi za ekonomiju i mendžment. Mirko Alilović (25) u lipnju planira oženiti Ivu i to u Hercegovini, piše Story. Točan datum vjenčanja navodno je 10. lipnja. 

Više veselja od svadbe koju planiraju, paru predstavlja to što je Iva trudna. Mirko kaže da su oboje presretni zbog prinove koju s nestrpljenjem očekuju. Spol prinove još ne žele otkriti.

- Jako smo sretni, odlično se slažemo i nema nikakve nervoze oko priprema vjenčanja, sve smo organizirali u tjedan dana - rekao je Mirko za Ljubuški portal.

Dodao je kako će vjenčanje proslaviti u krugu prijatelja i rodbine. Par trenutačno zajedno živi u Celju, no kako je on potpisao s MKB Veszprem uskoro će se preseliti u Mađarsku.

Izvorni članak pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 94

  • mucko123 10.03.2011.

    sretno Mirko!!

  • gogo1950 10.03.2011.

    sretno Iva draga !!! i neznam tko je koga ulovija tu....Iva je ko atomska bombica ljudi moji...

  • annnnna 10.03.2011.

    Ulovila te, a?

Komentiraj...
Vidi sve komentare