To je to što me zanima!

Presretna Anica: Napokon možemo stalno biti skupa

Nakon što je nogometaš Robert Kovač prekinuo karijeru, supruga Anica i on stalno su zajedno. U obiteljskom okruženju uživaju sa svojom djecom
Vidi originalni članak

Nakon što je nogometaš Robert Kovač (37) odlučio prekinuti svoju karijeru njegova supruga Anica (33)  je presretna. Dok je posljednjih jedanaest godina sve planirala u skladu s njegovim utakmicama ili treninzima, sada su napokon zajedno te se ne odvajaju jedno od drugog, izjavila je bivša Miss Hrvatske u intervjuu za Story. Ona i suprug trenutno ne razgovaraju o poslovnim planovima te uživaju sa svojom djecom, kćeri Leticijom (7), sinom Markom (4) i četrnaestomjesečnom Viktorijom.
- Ne želimo puno mijenjati način života. Bit ćemo kod kuće, s našom djecom - rekao je Robert nakon što su se u veljači prošle godine iz Njemačke preselili u Zagreb.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 09.06.2010.

    grozna mi je ona,uživa u djeci a s njima je samo kad su nečije krstitke,otvorenje dućana s cipelama,majicama,donjim vešom,otvorenje dućana sa wc papirom,pa malo kozmetički tretmani ,a onda opet kao još bi djece,pa dobro da zna kako se i ovi zovu.

  • trešnja 09.06.2010.

    Mene još jedino zanima bi li se te djevojke udale za te iste momke, ili što već jesu,da oni rade negdje drugdje ???? Ovako se svi nogometaši i uopće dobro plačeni sportaši poženiše sa samim \"ljepoticama\",koje ih u suprotnom ne bi niti primjetile...to je prava ljubav...nema šta...

  • 09.06.2010.

    a vidi mu glavine! ko u soma....

Komentiraj...
Vidi sve komentare