To je to što me zanima!

Presretna Sanela iz 'Braka na prvu': U vezi sam, a s Edinom sam raskinula sve kontakte

Na društvenim mrežama javljali su mi se fanovi koji su mi davali podršku i potporu i ovim im se putem zaista želim od srca zahvaliti na svakoj napisanoj iskrenoj, toploj i lijepoj riječi, kaže nam Sanela
Vidi originalni članak

Nadam se da više neće biti potrebe za prijavama u showove takve vrste, rekla nam je Sanela Novljaković, čiju su ljubavnu priču gledatelji pratili u showu 'Brak na prvu'. Eksperti su je spojili sa Jasminom Čauševićem, ali njih dvoje brzo su shvatili da ta veza neće funkcionirati. Sanela je tada pokušala i s Edinom Bešićem, što je među kandidatima stvorilo brojne razmirice.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je mislila da je Edin pravi za nju, ispostavilo se da je bila u krivu. Nakon završetka showa Sanela se preselila kod Edina u Bihać, ali ondje nije mogla živjeti više od tri mjeseca jer nije imala papire. Vratila se u Hrvatsku, misleći da to neće utjecati na vezu nje i Edina, ali jest. Po njezinoj priči, Edin je odlučio da ne želi vezu na daljinu i digao ruke od njih. Razgovarali smo sa Sanelom koja nam je otkrila detalje o životu nakon showa, ali i ispričala s kime je iz emisije ostala u dobrim odnosima. Nedavno je izjavila da joj se netko sviđa pa je za 24sata rekla nešto više o svom ljubavnom statusu.

- Sve što vam mogu reći na ovu temu jest da uživam i da sam u sretnoj vezi s jednim predivnim muškarcem - pojasnila je. Nakon showa postala je dobra prijateljica s Ivonom Pendić i Tomislavom Ciglenečkim Ciglom, a s njima je i dalje u kontaktu. 

LJUBAVNA PRIČA REALITY PARA Adama i Gogu eksperti iz 'Braka na prvu' spojili su s drugima, a sad su u braku i imaju dva sina

- Osim s njima, ostvarila sam i još jedno novo prijateljstvo, i to s kandidatkinjom iz prve sezone 'Braka na prvu' Nikolinom Tutić - kaže. Da joj je vratiti vrijeme, ponovno bi se prijavila u show jer je avanturističkog i znatiželjnog duha te ništa ne bi promijenila.

- Što se nastupa u showu tiče, ne bih mijenjala ništa osim izgovaranja nekih uvreda i psovki, kao što sam to već jednom i napomenula. Sve ostalo bilo je očito onako kako je moralo biti. Mišljenja sam da nikad ne smijemo žaliti za nečime što smo u životu učinili, nego za onim što možda nismo. Sve sto se događa u životu događa se s nekim razlogom. Neke stvari ili ljudi nauče te nekim novim stvarima, ojačaju te, a neke stvari ili događaji te izbace iz tvoje zone komfora i natjeraju te da učiniš neke promjene u svom životu. Sve je to za mene predstavljala prijava u ovaj show. I ne žalim - pojašnjava. 

Kada veza nije uspjela ni s Edinom, na društvenim mrežama uslijedili su negativni komentari gledatelja, ali ona ih nije čitala pa je to nije opterećivalo. 

LJUBAVNI BRODOLOM NAKON CIGLE Kristina iz 'Braka na prvu' prekinula s dečkom pa otkrila: 'Ne dam da me prave budalom!'

- Na društvenim mrežama javljali su mi se fanovi koji su mi davali podršku i potporu i ovim im se putem zaista želim od srca zahvaliti na svakoj napisanoj iskrenoj, toploj i lijepoj riječi - govori. S Edinom više nije ni u kakvom kontaktu. S obzirom na to da je sada pronašla ljubav, nada se da više neće ići u emisije ljubavnog karaktera.

- U budućnosti bih se definitivno više voljela naći na voditeljskom mjestu nekog showa, a ne kao kandidatkinja - rekla nam je za kraj. 

POGLEDAJTE VIDEO: IVANA ČULJAK IZ PLESA SA ZVIJEZDAMA ODGOVORILA JE NA 24 PITANJA

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 12.04.2022.

    Jel ona izbacivač?

  • 12.04.2022.

    Da... vidio sam ih nedugo na terasi jednog kafića...on je buljio u mob, a ona vidno uzrujana gledala okolo...prava idilična slika...sreća pršti oko njih...

  • 11.04.2022.

    zasto je sve na izvolte,javno,pogotovo privatnost!Gadno SMO se upropastili

Komentiraj...
Vidi sve komentare