Obavijesti

Show

Komentari 47

Adama i Gogu eksperti iz 'Braka na prvu' spojili su s drugima, a sad su u braku i imaju dva sina

Adama i Gogu eksperti iz 'Braka na prvu' spojili su s drugima, a sad su u braku i imaju dva sina
11

S obzirom na to da u 'Braku na prvu' Adam i Goga nisu imali vjenčanje, to su nadoknadili nakon showa. Sudbonosno 'da' izrekli su na pješčanoj plaži u ljeto 2021. godine pred tridesetak najbližih ljudi

VIDEO

Adam Kromer (34) i Gordana Marelli (38), gledateljima poznati iz prve sezone 'Braka na prvu', tijekom snimanja showa bili su u 'braku' s drugim natjecateljima, no iz njihova druženja rodila se prava ljubav. Danas su u braku i imaju dvojicu sinova. Prvi sinčić Noel stigao im je u kolovozu 2020. godine, a drugi Kael u ponedjeljak 28. veljače 2022. godine. Evo kako je započela ljubav ovog danas i više nego sretnog para. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Goga i Adam iz showa 'Brak na prvu' se zaručili: 'Rekla je da' VIDEO

U prvoj sezoni showa 'Brak na prvu' eksperti su Adama spojili sa Zagrepčankom Nikolinom Tutić (31), a Gogu s Dejanom Vukobratovićem (39). Ipak, njih dvoje su u posljednjoj epizodi priznali su da su u vezi i tada šokirali gledatelje i ostale sudionike. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne bih ulazio u spajanje parova jer sam odmah shvatio da je to show. Kad bi bilo sve idealno među parovima, ne bi bilo zanimljivo za gledatelje. Mi smo se našli dijelom zbog nezadovoljstva partnerima koje smo dobili te na neki način mogu biti sretan ekspertima na odabiru - rekao je jednom prilikom Adam, a Goga se složila s njim.

Naime, supružnike je u emisiji najviše povezao razgovor, međusobno su se tješili i jadali jedno drugome. 

- Slični interesi, životni stil i lakoća komunikacije su bili prvi znakovi. Bili smo podrška jedno drugom tijekom snimanja i tu smo se zapravo sprijateljili. Iz prijateljstva se rodilo nešto više kako se približavao završetak snimanja - ispričao je nakon snimanja emisije Adam, a Goga se nadovezala: 

- U nekim teškim trenucima podrška i razumijevanje vam znače sve. A privukao me je cijeli paket, jednostavno smo se našli. Kad vam netko odgovara, osjećate tu neku neopisivu povezanost kao da se poznajete cijeli život. I stvari idu prilično glatko i jednostavno.

Kako je ranije izjavila, Goga nije vjerovala u ljubav u tako kratkom periodu te je jedva čekala da izađe iz showa kako bi bolje upoznala Adama i vidjela postoji li kemija među njima. 

- Prijava u show je bila zapravo izlazak iz zone komfora. Ali sve se preokrenulo od početka snimanja i za nas je show bio nezaboravno iskustvo koje bismo svakako ponovili - rekao je Adam nakon svadbe s Gogom.

Adam i Goga iz 'Braka na prvu' dobili drugo dijete, sina Kaela
Adam i Goga iz 'Braka na prvu' dobili drugo dijete, sina Kaela

S obzirom na to da u 'Braku na prvu' Adam i Goga nisu imali vjenčanje to su nadoknadili nakon showa. Sudbonosno 'da' izrekli su na pješčanoj plaži na ljeto 2021. godine pred tridesetak najbližih ljudi. Tada su već imali malenog Noela, a Goga je na vjenčanju bila trudna sa sinom Kaelom.

Zbog ljubavi Adam se iz rodnih  Zmajevaca u Baranji s Gogom preselio u Zadar, kako bi bili što bliže njezinu sinu iz prvog braka. U novom gradu vratio se starom poslu, vinogradarstvu, za koji je rekao da ga najviše ispunjava. S obzirom na to da je njegova supruga Goga rođena Zagrepčanka i ona se često sjeti svoje Knežije no, ne razmišljaju o povratku. 

Omiljeni par iz 'Braka na prvu': 'Promijenili smo tri stana i jednu državu, ali prstenje ne'
Omiljeni par iz 'Braka na prvu': 'Promijenili smo tri stana i jednu državu, ali prstenje ne'

I dvije godine nakon prikazivanja prve sezone 'Braka na prvu', ljudi ih i dalje prepoznaju gdje god se pojavili. 

- Ne možemo vjerovati da nas još zaustavljaju ljudi. Gdje god smo bili od otoka, Istre, Baranje ili Zagreba svugdje nam čestitaju i imaju riječ podrške. Baš nam to puno znači - rekao nam je Adam u prosincu prošle godine.

Bivši natjecatelj nije ostao u kontaktu s kandidatima iz showa dok se Goga, kako nam je ranije rekla, ponekad čuje s Nadijom i Valentinom preko društvenih mreža.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...