To je to što me zanima!

'Prestanite s glupostima i uživajte u privilegiji starenja'

Ovo nije prvi put da Julianne dijeli ovakve misli sa javnošću. I u prošlosti je isticala da će se truditi izbjegavati plastične kirurge i da bi radije sama vodila brigu o svojoj koži
Vidi originalni članak

Holivudska glumica Julianne Moore pozirala je za naslovnu stranu časopisa InStyle te je još jednom pokazala zašto ju cijeli svijet obožava.

U pripadajućem intervjuu pedesetšestogodišnja glumica iskreno je progovorila o svojim godinama i životu.

- Nećemo pričati o onim mislima ’Ah, ne. Punim 40’. Mogla si i do sada biti mrtva. Stoga, uživaj u privilegiji da stariš - iskrena je Moore.

Inače, ovo nije prvi put da Julianne dijeli ovakve misli sa javnošću. I u prošlosti je isticala da će se truditi izbjegavati plastične kirurge i da bi radije sama vodila  brigu o svojoj koži. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • povijest činjenica 13.09.2017.

    Ove s pjegicama na licu su često mladolike.

  • Judita👥 11.09.2017.

    u pravu je, kada malo dublje sve sagledaš ....čemu se zamarati starenjem, kada je to prirodni proces...!što ja imam od toga kada bi mi netko rekao izgledaš mlađe,..kada znaš tko si onda te ne diraju sitnice, površnr stvari, svako iole pametan , normalan:)zna da za život se vežu konkretne stvari ..!..treba gledati širu sliku sebe .!zdravlje najbitnije, ono nam daje energiju kojom prštimo..!nije čak ni botox bitan kada su god..u pitanju, puno važnji je detox organizma .!

  • Tigar 74 10.09.2017.

    Nije neka ljepotica ali je simpatična,draga...a uz to odlična glumica. Nakon ove izjave još mi je simpatičnija..

Komentiraj...
Vidi sve komentare