To je to što me zanima!

Prestižna nagrada 'Ambasador' za najbolji Open Air Klub otišla je u ruke Noa Beach Cluba

Noa Beach Club, smješten na najpoznatijoj party plaži Zrće na otoku Pagu, a jedan je od najljepših klubova
Vidi originalni članak

Prošli tjedan su u klubu Boogaloo dodijeljene, sedme po redu, prestižne nagrade Ambasador za ostvarenja u elektroničkoj glazbi tijekom 2023. godine i to čak u 42 kategorije Hrvatske i regije.

Noa Beach Club, smješten na najpoznatijoj party plaži Zrće na otoku Pagu, svakako najveći i jedan od najljepših klubova, od ovog je vikenda ponosni dobitnik hrvatske nagrade publike Ambasador u kategoriji Najbolji open air klub!

U ovogodišnjoj konkurenciji, Noa Beach Club nametnuo se upravo najboljom sezonom do sad, brojnim festivalima za koje se tražila ulaznica više, ali i dodatnim sadržajem koji je iz sezone u sezonu sve bogatiji.

- Nagrada Ambasador, posebno jer je nagrada publike, znači nam jako puno i došla je kao potvrda najbolje sezone do sad. Ponosni smo što se model rada Noe i svega što nudimo prepoznaje. Radimo već godinama sustavno na kvaliteti ponude, sigurnosti naših posjetitelja, različitosti sadržaja i načinu poslovanja koji će biti prepoznat. Upravo to se i dogodilo, ovo su odlične vijesti - rekao je Amar Fočo, generalni menadžer Noa Beach Cluba.

Noa Beach Club zaista se nametnuo svojim načinom rada kao klub koji diže ljestvicu na našim prostorima kad su ugostiteljstvo i clubbing u pitanju. Sezona 2024. spremna je već sad:

- Imamo posloženu iduću sezonu, doslovno svaki dan u kalendaru. To se u principu slaže odmah po završetku ljeta, nemamo mnogo prostora za odmor. I mogu vam reći da spremamo razna iznenađenja. Slažemo line up-ove naših najboljih festivala – Circus Maximus, Sunscape, Summertide, Seashell itd. Imat ćemo kao i uvijek jaka imena, još bolju i veću popratnu ponudu na plaži, te vjerujemo najbolji zalazak sunca i dogodine - kaže nam Josipa Žižić Šaban, marketing manager Noa Grupe.

PROMO Osvoji ulaznice za Gipsy Kings ft. Tonino Baliardo u Vrsaru i Opatiji

Ponuda Noa Beach Cluba koja izaziva jednak interes kao i festivali uključuje nezaboravne party brodove, yacht klub, dnevni i noćni VIP doživljaj, glamping resort, teretanu, zipline, velik izbor sportova na vodi kao i vrhunsku gastronomsku ponudu.

Već spomenuti najbolji zalazak sunca i prirodne ljepote otoka Paga dodatan su plus za sve posjetitelje Noe.

Nagradni natječaj Donosimo pravila nagradnog natječaja za pretplatnike "24sata vas vodi na Open Air Festival''

Dokaz spremnosti, profesionalnosti i interesa publike je i činjenica da već sad u prosincu, ljubitelji Zrća i Noe kupuju ulaznice za iduću sezonu.

Za prvomajski festival 2024. koji će se održati od 03. do 05. svibnja prodano je više od pola ponuđenih paketa – blind ulaznica + smještaj putem weba Noa Beach Cluba gdje sada, u postsezoni, možete pronaći povoljnije pakete ulaznica, smještaja i ostalog sadržaja za iduću godinu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare