To je to što me zanima!

Priča o Coreyima: Besmislene biografije uskoro postaju film

Tijekom osamdesetih, dvojica Coreyja, Haim i Feldman, su žarili i palili top ljestvicama popularnih glumaca. No njihovi teen podvizi nisu postali i kasniji uspjesi. O tome nam stiže i film
Vidi originalni članak

Biografske uloge su neke od težih uloga koje glumac može odraditi. No ako je u pitanju predana osoba koja je pažljivo proučila materijal, dobit ćemo izvedbu o kojoj možemo pričati još jako dugo. Tako se neke filmove uvijek spominje kada se priča o biografskim filmovima.

'Gandhi' s Benom Kingsleyjem u glavnoj ulozi je jedna takva uloga. Glumac je za svoj odlično odglumljen dio dobio Oscara, a nakon te uloge naglo mu je porasla i popularnost. Slično se dogodilo i Johnnyju Deppu nakon što je odglumio Eda Wooda u filmu 'Ed Wood' iz 1994. godine, kao i Jimu Carreyju koji je zaprepastio mnoge svojom izvedbom u filmu 'Čovjek na mjesecu' gdje je odglumio komičara Andyja Kaufmana.

Biografski film o životima dvojice Coreyja, Feldmana i Haima, vjerojatno neće biti takav film. Glumci koji će glumiti posve moguće neće biti zapamćeni po tim ulogama. Vrlo je izvjesno kako se niti redatelja, a niti scenarista nitko neće sjećati po tom djelu.

Film o životima dvije mlade zvijezde postaje dostupan tijekom 2018. godine. Elijah Marcano glumi teen Feldmana, dok će Scott Bosely preuzeti ulogu odrasle verzije. Shodno tomu, Justin Ellings odglumit će Coreyja Haima u vrlo mladim danima dok je Casey Leach preuzeo 'odraslu' ulogu. Film režira Steven Huffaker, a scenarijem se bavi prava armija od šest scenarista, uključujući i samog Feldmana.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare