To je to što me zanima!

Priestley tuguje za kolegom: U boli sam, Perry je bio poseban

Ako ste imali sreće i upoznali Lukea, ili ako ste ikada susreli se s njim, znam da ste sada tužni. Svijeća koja gori dvaput jače, gori upola kraće. Oh, Luke, ti si jako gorio, piše u Jasonovoj emotivnoj objavi
Vidi originalni članak

Trebalo mi je nekoliko dana da shvatim kako da napišem ovo, objavio je Jason Priestley (49) nakon što je njegov kolega i prijatelj Luke Perry preminuo od posljedica moždanog udara u 53. godini.

- Moj prijatelj 29 godina, Luke Perry, bio je jedan od stvarno posebnih ljudi kojem je bilo stalo... Nije bio samo zvijezda, on je bio nevjerojatno jaka svjetlost koja se prerano ugasila. Zato sam ja, kao i mnogi, u takvoj boli - rekao je Jason. 

Jason i Luke su kolege iz serije 'Beverly Hills, 90210'. Jedan je glumio fatalnog Dylana McKayja, dok je drugi utjelovio Brandona Walsha. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ako ste imali sreće i upoznali Lukea, ili ako ste ikada susreli se s njim, znam da ste sada tužni. Svijeća koja gori dvaput jače, gori upola kraće. Oh, Luke, ti si jako gorio. Laku noć 'slatki prinče' - završio je emotivnu objavio Jason. 

Mnoge kolege iz popularne serije prošlog stoljeća su slomljeni. Shannen Doherty (47) koja je u seriji glumila Brendu Walsh, neutješna je zbog smrti kolege. 

- Jučer ujutro primila sam poziv koji me slomio. Mučim se s ovim gubitkom i teško mi je s vlastitim mislima. No ljubav šaljem njegovoj obitelji i prijateljima koji su bili blagoslovljeni njegovim svjetlom u njihovim (i mom) životima. Pojmiti ovo je trenutno nemoguće - napisala je Shannen na društvenim mrežama. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mrTrobec 07.03.2019.

    Nikada glumaca iz ekipe Beverly Hils

  • tetavegeta75 07.03.2019.

    Moje djevojacke ljubavi al sam patila za ovom dvojicom... :( Nek mu je laka zamlja,pocivao u miru.

  • 07.03.2019.

    tuzno bili su prijatelji 30 godina, bol je još veća kad nekoga naglo izgubiš

Komentiraj...
Vidi sve komentare