To je to što me zanima!

Prijatelji, Karlovačko i roštilj – idealni sastojci za druženje

Karlovačko i ove godine s partnerima Narodnim radijem i 24sata osigurava posebno iskustvo za odrasle ljubitelje piva: roštiljade u pet hrvatskih gradova.
Vidi originalni članak

Prijatelji, druženje, roštilj i omiljeno pivo glavni su sastojci ovih zabavnih događaja koji se održavaju 27. travnja na zagrebačkom Bundeku, 4. svibnja  u Vinkovcima; u Osijeku je druženje zakazano za 18. svibnja, u Puli 25. svibnja, a u Zadru 1. lipnja.

Roštiljade su izvrsna prilika za druženje i uživanje s prijateljima, a za to svi imamo sve manje vremena. Naime, Karlovačko je nedavno provelo istraživanje među 300 ljubitelja piva koje je pokazalo da njih 2 od 5 ima manje vremena za druženje s prijateljima nego prije, a glavni su razlog obaveze. Čak 93% ispitanika reklo je da bi voljelo više vremena provoditi s prijateljima.

Stoga Karlovačko kroz roštiljade svojim potrošačima želi osigurati posebnu prigodu za još kvalitetnije druženje i dati razlog više za provođenje vremena u društvu prijatelja.

Misija Karlovačkog je održavati prijateljstva živima i zato pozivamo odrasle potrošače na druženje i uživanje na roštiljadama diljem Hrvatske.

Uživajte u Karlovačkom odgovorno!

Idi na 24sata