To je to što me zanima!

Prijatelji nakon divljeg tuluma pronašli mrtvu reality zvijezdu

Ryan Knight cijelu je večer tulumario s prijateljima od kojih neki tvrde da je popio neke tablete, ali nisu rekli koje. Nekoć je bio ovisan o lijekovima protiv bolova
Vidi originalni članak

U četvrtak ujutro prijatelji su pronašli tijelo zvijezde MTV-jeva reality showa 'The Real World' Ryana Knighta, piše TMZ. Ryan je imao 29 godina. Večer prije nego je umro, tulumario je s prijateljima od kojih jedni tvrde da je popio 'neke tablete', ali nisu rekli koje. Drugi pak kažu da se ugušio u vlastitoj bljuvotini. Knight je bio ovisan o lijekovima protiv bolova, a njegovu borbu s ovisnošću i odvikavanje prikazali su u showu.

Službeni uzrok smrti još se ne zna, ali neki sumnjaju da se Knight sam ubio jer mu je posljednja objava na društvenoj mreži bila ta da mu je netko 'prije puno značio'. Početkom ovog mjeseca od tumora je preminula Diem Brown (34), također sudionica showa, koji se prikazivao 2010., i s kojom je Ryan bio vrlo blizak, pišu strani mediji. Nakon njene smrti i svoju profilnu fotografiju na Twitteru posvetio je njoj. 

Na istoj društvenoj mreži od Ryana se pak oprostila Jemmye Carroll, djevojka s kojom se stalno svađao i mirio, također njegova kolegica iz realityja. Strani mediji pišu da su voljeli jedno drugo iako su često prekidali vezu.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • kung fu panda 29.11.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Iva2810 28.11.2014.

    tko je ovaj?

  • anana 28.11.2014.

    Reality The Challenge traje vec 20 godina, i super je, tip je nesto natjecanja i sl., tko god voli bilo koji sport svidjet ce mu se. Ja sam vec danima sokirana da je Diem umrla, jos sad on, jest bio mazlum, ali svejedno. Danas te ima sutra te nema. Mozda da manje pisu o sisama i guzicama po novinama, mozda bi i znali za ovu emisiju koja je super.

Komentiraj...
Vidi sve komentare