To je to što me zanima!

Prijatelji: Pattinsona je Kristen varala od samog početka veze

Prijatelji para ispričali su kako ih nije šokirala vijest o njezinoj aferi s oženjenim redateljem. Čudno im je da se za njezine afere nije ranije saznalo u javnosti
Vidi originalni članak

Kada je u srpnju na površinu isplivala njezina afera s oženjenim redateljem Rupertom Sandersom, glumica je uputila javnu ispriku prevarenom dečku Robertu Pattinsonu (26) i tvrdila da se s redateljem nije ni poseksala za vrijeme njihove kratkotrajne afere.

No prema pisanju stranih medija, Kristen Stewart (22) Pattinsona je navodno varala od samog početka njihove četverogodišnje veze. Prijatelji para otkrili su da ih nije šokirala vijest o njezinoj aferi već da se nisu mogli načuditi koliko je dugo vremena trebalo da javnost sazna za njezine 'izlete'.

 - Kada je započela vezu s Robertom, povremeno se vraćala bivšem dečku Michaelu Angaranu. Na kraju je potpuno prekinula s Michaelom, no nakon puno više vremena nego što Robert misli - otkrio je izvor blizak paru.

Navodno je 'mutila' i s Taylorom Lautnerom, kolegom iz 'Sumrak sage'.

- Svi su znali za njihovo prijateljstvo, no veoma malo ljudi je znalo koliko su uistinu bliski - otkrio je izvor i dodao da je Kristen često izmišljala nekakve razloge kako bi se družila s Lautnerom u što Robert nikada nije posumnjao.

No tu priči nije kraj. Prema pisanju časopisa OK! Kristen se tijekom snimanja filma 'Welcome to the Rileys' 2010. godine spetljala i s jednim od asistenata producenta. No sve je ostalo zataškano jer je on imao djevojku dok je na Film Festivalu u Torontu navodno flertovala s Jamesom Francom.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • winterlady 21.10.2012.

    a sad ispada ku*vetina...ne vjerujem da je bas sa svakim bila...

  • Klinkica 19.10.2012.

    Ionako mi nikada nisu odgovarali jedno drugome, oboje glupavih izraza lica i niti malo privlacni. Sve vise vjerujem da je ovo bila veza zbog medija.

  • tinataft 18.10.2012.

    stvarno ste dosadni ...navodno ovi navodno oni ..uvijek neki bliskii izvor, prijatelji...SAMO IZMISLJATE.!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare